marți, 24 martie 2015

elf Blush Palette


Mi-am dorit de foarte mult timp să testez paleta de blush-uri de la elf. Luna trecută a fost la reducere pe site, așa că am profitat de ocazie și mi-am cumpărat-o cu 28 lei (în nuanța Dark, singura disponibilă pe site-ul din România). Am fost foarte încântată de cum am deschis coletul și am zărit-o. :) De atunci am folosit-o de câteva ori și i-am testat rezistența deoarece am avut zile când am purtat machiajul și 10 ore . Mi-am format o părere pe care doresc să v-o prezint, în speranța că voi fi de ajutor celor care doresc să cumpere acest produs.

  
Ambalajul este foarte elegant și este dotat cu o oglindă destul de mare care poate servi la retușarea machiajului dacă alegeți să purtați paleta în poșetă. 


Paleta conține 4 farduri de obraz în nuanțe foarte intense: peach, roz, cărămiziu și un roșu maroniu. Trei dintre acestea sunt mate, iar una sidefată, după cum se poate observa și din imagini. Nu vă temeți însă de sclipiciul din nuanța cărămizie deoarece este subtil și nu arată urât pe piele. 



Am realizat fotografiile la lumină naturală și nu le-am editat deoarece nu am vrut să modific culorile. Am aplicat produsul într-un singur strat, astfel încât puteți observa intensitatea nuanțelor.


Mi s-a părut interesant că cele patru farduri sunt detașabile. Nu știu dacă în paletă se potrivesc și alte produse elf, însă ar fi minunat dacă ar fi așa. Voi încerca să mai cumpăr niște farduri de ochi și de obraz pentru a verifica dacă au aceeași mărime cu cele din paleta pe care v-o prezint astăzi.




Ce am constat?
- culorile sunt foarte pigmentate. Trebuie să fiu foarte atentă când aplic blush-ul deoarece este suficientă o cantitate extrem de mică de produs.
- textura produsului este foarte catifelată, deloc prăfoasă, pur și simplu se topește pe piele
- culorile rezistă întreaga zi
- pentru că nu sunt bronzată, nu pot folosi decât primele două culori (pe cea peachy și cea roz), urmând ca celelalte două să fie utilizate la vară. Până atunci însă le folosesc pe post de fard de pleoape deoarece merg de minune cu ochii albaștri.
- mi-ar fi plăcut să pot cumpăra paleta într-o nuanță mai deschisă, potrivită tenului meu. Sper să fie cândva disponibilă și în România.

Concluzia:
LOVE IT! Este un produs foarte bun pe care îl recomand.

Voi ați încercat această paletă de blush-uri?


Pupici!
xo xo xo 

8 comentarii:

  1. am vrut si eu sa o cumpar, dar m-am oprit ca am cam multe..interesant ca sunt detasabile..cred ca ar merge ntr-o paleta magnetica(adaptabila idee zic eu ) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am comandat paletuta pentru ca nu aveam decat un singur blush, de aceea m-am gandit ca voi face rost de 4 nuante, toate pentru pretul de 28 lei. Fardurile ies din paleta cu partea de plastic cu tot, insa cred ca pot fi scoase daca se tin deasupra unei flacari pentru a se inmuia putin plasticul (am vazut ceva asemanator pe youtube). Nu ma complic insa deoarece nu am paleta magnetica. Pupici!

      Ștergere
  2. Arata bine aceasta paleta, imi plac mult si nuantele acestea de roz. Este super ca este nevoie de o cantitate mica pt o aplicare, asta inseamna ca este si economica.

    Eu am ramas fara blush roz, trebuie sa remediez problema :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar este foarte economica paleta aceasta deoarece este suficienta o cantitate mica de produs. Eu una sunt incantata de achizitie, insa m-as fi bucurat mai mult daca era disponibila pe site si varianta pentru tenul mai deschis. Pupici!

      Ștergere
  3. N-am avut ocazia sa testez paleta, pentru ca n-am vazut-o pe site, dar am avut vreo doua blushuri de la ei si mi-au placut mult. Am descoperit cateva produse tare bune la ei si cred ca si paleta asta ar fi pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la ei mai am un blush crema si imi place foarte mult, tocmai de aceea m-am hotarat sa-mi cumpar si aceasta paletuta. Si eu am cateva produse elf care sunt favoritele mele si de care nu ma pot lipsi. Multumesc de vizita si comentariu! Pupici!

      Ștergere
  4. Ce nunate frumoase, sa le folosesti cu placere !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Si mie imi plac nuantele, in special cele doua mai deschise.

      Ștergere