marți, 31 martie 2015

March Empties: Produse terminate în această lună




Iată că ultima zi din martie 2015 și-a făcut loc în calendar și pentru astăzi mi-am propus să vă prezint câteva produse terminate în această lună.




Voi începe cu produsele pentru îngrijirea părului:



Șamponul Fresh it Up de la Shauma cu lapte de Floarea pasiunii este un produs special creat pentru părul cu tendință de îngrășare. Am observat că părul devine strălucitor și mătăsos la atingere. Pe ambalaj este menționat faptul că are grijă de rădăcinile afectate de producerea unei cantități mari de sebum, precum și de vârfurile uscate. Deseori șampoanele pentru păr gras usucă firul de păr. Nu și acest produs, tocmai de aceea îmi place și l-am recumpărat deja. Nu face mare lucru în ceea ce privește reglarea producerii de sebum în exces, însă curăță bine părul.



Șamponul Bed Head de la Tigi este un produs care nu conține sulfați, iar ingredientele sale naturale precum avocado, strugure, aloe și castravete, contribuie eficient la curățarea părului, care devine mai mătăsos.




Șamponul uscat Batiste este preferatul meu! Elimină excesul de sebum și împrospătează părul. Sfatul meu este să îl aplicați pe păr, să-l lăsați să acționeze câteva minute, după care să vă pieptănați. La sfârșit, pentru a elimina orice urmă de pudră, masați părul cu un șervețel. Rezultatele vă vor încânta. :)



Pentru îngrijirea tenului am folosit următoarele produse:




Gelul de curățare pentru față de la Sephora nu conține săpun sau parabeni. Curăță machiajul, iar tenul este ușor hidratat.

Apa micelară de la Sephora este un produs pe care îl voi recumpăra, deoarece și-a dovedit eficiența. Sunt foarte mulțumită de efectele sale asupra tenului meu! Thumbs Up!




Fondul de ten Maybelline Affinitone nu m-a încântat deloc. Are o textură mult prea lichidă, apoasă chiar, miroase a plastic și am întâmpinat dificultăți în a-l aplica pe ten. Nu o să recumpăr acest produs.




Spray-ul pentru fixarea machiajului de la elf este un produs care nu îmi lipsește din trusa de produse cosmetice. Machiajul rezistă pe durata întregii zile, iar pudra aplicată arată mai natural. Îmi place să-l folosesc!




Ultimul produs pe care vreau să vi-l prezint este spray-ul pentru picioare Foot Works de la Avon. Are un parfum mentolat care ajută la revigorarea picioarelor obosite. Îl folosesc de ani de zile și cu siguranță voi continua să îl recumpăr.



Voi ce produse ați terminat în această lună?

Inima să vă fie veselă!

xo xo xo


10 comentarii:

  1. Țin minte că Maybelline Affinitone mi-a plăcut foarte mult acum câțiva ani. Nu mai știu cum era consistența, dar țin minte că rezista foarte bine pe tenul meu (gras). Oare l-au schimbat? M-ai făcut curioasă, mai că-mi vine să-l cumpăr iar să văd dacă e la fel. :))
    Și eu iubesc șamponul uscat Batiste și spray-urile pentru picioare de la Avon!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fondul de ten s-a potrivit mai bine tenului tau. Pentru mine nu a mers.

      Ștergere
  2. Ai fost foarte harnica! Eu am consumat vreo 2 spumante de baie, cred ca am o problema :))

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu sampon Batiste dar alt soriment, cand il termn vreau si eu sail incerc pe acesta...sunt curioasa daca o sa imi placa mirosul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie una imi plac toate sortimentele pe care le-am incercat pana acum (vreo 3). Sper sa-ti placa si tie!

      Ștergere
  4. Mie mi-a plăcut Affinitone, doar că nuanța pe care mi-am luat-o mi-a fost ușor deschisă. Dar cu fondurile de ten e treabă dificilă. Diferă calitățile lor de la un ten la altul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, felul cum arata fondul de ten depinde mult de particularitatile fiecaruia. Mie nu mi-a mers bine cu Affinitone, dar ma bucur ca tie ti-a placut deoarece are un pret foarte mic si poate fi achizitionat fara probleme deoarece se gaseste in multe magazine cu produse de machiaj.

      Ștergere
  5. M-ai facut curioasa de produsele de la Sephora, par ok.

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac produsele de la Sephora. Mi se par bune si au si preturi ok.

      Ștergere