luni, 2 martie 2015

Produse pentru îngrijirea părului ondulat




Ori de câte ori merg la cumpărături, nu ezit să achiziționez și produse pentru îngrijirea părului. Pentru noi, femeile, podoaba capilară reprezintă un subiect despre care putem să vorbim chiar ore în șir. ;)

Azi doresc să vă prezint două produse destinate îngrijirii părului ondulat și uscat. Acest tip de păr necesită hidratare intensă, tocmai de aceea sunt în căutare de tratamente care să revitalizeze și să hrănească firul de păr de la rădăcină până la vârfuri.




De curând am descoperit un tratament intensiv pentru părul lung care promite minuni chiar și la 3 minute după aplicare.
Este vorba despre tratamentul Aussie 3 Minute Miracle Luscious Long Deep Treatment, un produs cu extract de Eucalipt Australian și ulei de avocado. După câteva utilizări vă pot spune că este un produs foarte bun. Părul este hidratat, mătăsos la atingere și ușor de aranjat. Tratamentul are o consistență spumoasă și miroase atât de bine! Părul rămâne ușor parfumat, iar buclele sunt definite. Puteți să achiziționați acest produs de pe site-ul ebay la prețul de 54 de lei.



Cel de-al doilea produs este spuma de păr I Love my curls de la Garnier. Mărturisesc că sunt foarte încântată de efectele acesteia: părul este hidratat, iar firele rebele sunt domolite.
Deși are un iz proaspăt de mere verzi, mirosul nu este sufocant. Folosesc cu plăcere acest produs și îl recomand persoanelor cu părul creț. Am achiziționat această spumă de păr dintr-un magazin de cartier la prețul de 12,99 lei.




Consider că am făcut o alegere foarte bună cumpărând aceste produse. Prețurile sunt accesibile, iar rezultatele nu se lasă așteptate.




Bucurați-vă de primăvară!

xo xo xo

6 comentarii:

  1. Ai un par foarte frumos :). Si eu am natural prin el, dar am buclele mai mari :).
    Insa de foarte multi ani am renuntat la spuma de par....indiferent de brand, indiferent cat de buna e. Nu imi place cum imi lasa parul si oricat ar fi de buna la un moment dat imi simt parul lipicios, incarcat, batos.
    Pentru bucle folosesc doar balsam leave-in pentru definirea buclelor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu folosesc balsam leave - in pentru definirea buclelor ;) Am testat și alte produse, dar spuma de la Garnier nu îmi încarcă părul. Mulțumesc pentru comentariu!

      Ștergere
  2. Chiar eram curioasa cum e spuma asta de la Garnier. Ma batea si pe mine gandul sa o cumpar. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt foarte încântată de acest produs. Sper să îți placă. Te pup! :)

      Ștergere