miercuri, 4 martie 2015

Produsele primăverii




În sfârșit primăvara a sosit în calendar! Fiecare zi mă face să visez la momentele când natura o să îmbrace haină de smarald. Îmi place verdele primăverii; totul e plin de viață și energie, iar inima îmi tresaltă de bucurie.
Cu gândul la zilele călduțe de primăvară, m-am decis ca astăzi să vă prezint câteva produse potrivite anotimpului renașterii.







Am ales un set de produse pentru îngrijirea părului de la Palmer's alcătuit din șampon și balsam. Motivul pentru care am cumpărat aceste produse este că nu conțin parabeni sau sulfați, ci ingrediente naturale (ulei de măsline și soia). Keratina  protejează și  revitalizează părul uscat, care a fost vopsit sau agresat de utilizarea excesivă a instrumentelor de coafare. Aceste produse hidratează firul de păr și îi conferă strălucire.




Crema de mâini cu ulei de argan de la Madre Labs (71g) și batonul hidratant Deep Steep cu miere și extract de mentă (15g) sunt achiziționate de pe site-ul iHerb.
Cele două produse conțin ingrediente biodegradabile și nu au fost testate pe animale. Thumbs up!
Hidratează intens și sunt foarte mulțumită de rezultate.





Apa de toaletă Moment de Bonheur de la Yves Rocher (50 ml) este plină de optimism și voioșie. Are un iz proaspăt, floral și este potrivită chiar și pentru zilele călduroase de vară.

Ce parfum considerați că se potrivește acestui anotimp?
Bucurați-vă de primăvară!

xo xo xo

9 comentarii:

  1. nu am folosit nimic din cele de mai sus dar suna bine, a primavara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă te hotărăști să le folosești, sper să te bucuri de efectele benefice ale acestor produse. Te pup! :)

      Ștergere
  2. Eu sunt mai conservatoare cand vine vorba de parfumuri. Am vreo 2 preferate si inca vreo 2 si cam pe acestea le folosesc mereu.
    Mie mi-a intarziat comanda iherb vreo saptamana si mi-e teama ca s-a pierdut :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te descuraja! Mi s-a întâmplat să primesc coletul chiar și după o lună de la plasarea comenzii. Îți doresc să te bucuri de acestă primăvară! :)

      Ștergere
  3. De primăvară îmi aminteşte Giordani de la Oriflame, dar mai ales Femme de la Avon, mi se pare parfumul perfect pt primăvară. ♥ Te pup!!

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am amintiri plăcute legate de parfumul Giordani de la Oriflame, iar Femme de la Avon este preferatul mamei mele. Te pup!

      Ștergere
  4. Samponul si balsamul de unde le-ai procurat ?
    Primavara neaparat un parfum vesel, adica ceva fresh-floral.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte draguta postarea. chiar ma inspira sa fac si eu o postare cu produse verzi.. :D:D sa vad ce gasesc prin casa .:)
    ma tenteaza tare mult produsele pentru par.
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu Moment de bonheur, dar varianta clasica. acum stau in dubii, am o oferta de la YR si ma gandesc sa achizitionez si varianta asta!

    RăspundețiȘtergere