luni, 16 martie 2015

Tip of the day: Sfatul zilei




Când vine vorba despre machiaj, îmi place să mă axez pe machiajul ochilor, îmi plac genele lungi și arcuite, de aceea termin destul de repede un rimel. Ori de câte ori trebuie să arunc un recipient gol de rimel (în special pentru cele care îmi plac mult), mă gândesc la ce aș putea folosi peria acestuia. De câteva luni de zile am descoperit că peria rimelului poate fi reciclată, fiind foarte utilă.
Astăzi aș dori să vă prezint trei utilizări ale acesteia.





1. Spâncenele mele sunt foarte neastâmpărate, dar am găsit metoda perfectă pentru a le face să stea la locul lor: peria de la rimel. În acest mod sprâncenele stau toată ziua nemișcate, iar ziua mea este mult mai frumoasă. ^.^



2. Cum v-am mai spus, îmi plac genele lungi, de aceea după ce aplic rimelul revin cu o perie uscată de la alt rimel pentru a separa genele și a îndepărta excesul de mascara. It works! (◔◡◔)



3. Firele rebele sunt o bătaie de cap care ne poate strica ziua, dar peria rimelului vine în ajutor. ᕙ(`▿´)ᕗ 
Eu pulverizez puțin fixativ pe perie și pieptăn firele de păr care arată de parcă aș face zilnic experimente la științe despre electizare. ✌ După ce apelez la acest truc, firele rebele stau cumințele.



Sper ca acestă postare să vă fie utilă!

Vă doresc o zi frumoasă!
xo xo xo

5 comentarii: