sâmbătă, 21 martie 2015

Tip of the day



Pentru că a venit primăvara și soarele ne zâmbește așa de frumos astăzi, doresc să vă prezint un mod rapid de a obține o piele strălucitoare și fresh. Nu, nu este vorba de vreun produs de îngrijire sau de o mască de față cu proprietăți miraculoase. În postarea de astăzi doresc să vă prezint cum puteți modifica efectele fondului de ten astfel încât pielea să nu pară încărcată sau lipsită de vitalitate.




Pentru a face fondul de ten să arate mai luminos, trebuie amestecat cu o picătură de ulei de față. Eu folosesc babaria rosa mosqueta. Rezultatul este o piele care arată mai natural. Fondul de ten își subțiază consistența, însă nu își pierde puterea de acoperire. Tenul va arăta wow!


De când am descoperit acest secret, îl folosesc și rezultatul îmi place foarte mult! Voi ați încercat o așa combinație?




Pupici!
xo xo xo 

2 comentarii:

  1. Nu am incercat aceasta combinatie, desi mai apelez la o crema de fata pentru a dilua fondul de ten si a-i oferi un aspect mai natural. Vreau si eu uleiul acela de la Babaria.

    Pupici
    Catalina- EbonyVintage

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tenul gras, insa uleiul acesta intra in piele. Il folosesc peste noapte si nu ma trezesc cu tenul uleios absolut deloc. In plus, nu imi irita pielea, ceea ce este un lucru pe care rar il intalnesc deoarece am tenul ffff sensibil. xo xo xo

      Ștergere