marți, 14 iulie 2015

Câteva cumpărături - sandale de la CCC, deodorant tratament Vichy, ulei de ricin


Salutare, fetelor!

Sper că sunteți bine, vesele și sănătoase. :)
Pentru astăzi m-am gândit să vă prezint ultimele cumpărături. Nu sunt multe, însă sunt produse pe care le găsesc foarte utile.





 De la magazinul CCC shoes & bags mi-am luat o pereche de sandale cu numai 34 de lei deoarece au reduceri substanțiale la mai toate articolele, excepție făcând cele din piele naturală. Încălțările sunt foarte comode și ușoare, fiind perfecte pentru zilele lungi de vară petrecute în oraș, în parc sau la cumpărături. Singurul lucru care nu-mi place este următorul: bareta pe care este aplicat trandafirul se deplasează în timpul mersului. Eu am rezolvat problema cu puțin prenadez. ^_^




Dintr-o farmacie Dona mi-am luat tratamentul - cremă împotriva transpirației excesive de la Vichy. L-am cumpărat în zilele caniculare de săptămâna trecută deoarece deodorantul meu făcea față cu greu temperaturilor mult prea ridicate. Acest tratament se aplică o dată la 7 zile, are un miros unisex care dispare destul de repede. Pot spune că am observat efecte benefice de care sunt foarte mulțumită. Produsul a costat 40 lei.




Am zărit în Cora acest ulei de ricin ecologic și m-am gândit să-l încerc deoarece nu l-am mai testat. Am auzit de nenumărate ori că este bun pentru gene, pentru întărirea firului de păr, precum și pentru piele. Urmează să mă documentez mai bine cu privire la modul în care pot să-l folosesc și să revin cu păreri. Deocamdată îl folosesc aplicat ca atare pe linia genelor și pe cuticule. Produsul a costat în jur de 20 de lei. 



Astăzi blogul meu împlinește 3 anișori. Vă mulțumesc pentru susținere, pentru comentariile mereu politicoase și încurajatoare! Mi-aș dori ca acest blog să fie locul de întâlnire al tuturor persoanelor preocupate de cosmetice, machiaj și sănătate, dar mai ales al acelora ce au un suflet frumos și sunt dispuse să comunice constructiv, astfel încât toate să învățăm unele de la celelalte.

Vă mulțumesc încă o dată! Kisses!
xo xo xo 

12 comentarii:

  1. despre deodorantul de la Vichy mi-a spus si mie o cunostita..si chiar sunt tentata sa il achiztionez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare eficient. Acest produs tine sub control transpiratia excesiva (nu o inlatura total), iar mirosul neplacut dispare. In majoritatea zilelor nici nu mai aplic deodorant.

      Ștergere
  2. Informație prețioasă cu acel tratament iar sandalele sunt superbe, chiar pe gustul meu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac. Daca ai un magazin CCC prin apropiere, nu strica sa arunci o privire. Au preturi foarte bune la sandale. xo

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Si mie imi plac, mai ales ca sunt usor de asortat, dar si foarte comode. Pupici!

      Ștergere
  4. La multi ani!

    Interesant uleiul de ricin, e un raport cantitate-pret foarte convenabil!

    RăspundețiȘtergere