luni, 2 noiembrie 2015

Haul - perie facială Magnitone Lucid


Mi-am dorit o perie facială de foarte mult timp. Sora mea a ales-o pe cea de la Braun deoarece a venit la pachet cu un epilator facial, toate acestea pentru 213 lei. Eu m-am orientat către peria Magnitone deoarece seamănă cu Clarisonic, însă nu costă așa mult ca aceasta. Am găsit-o pe site-ul britanic lookfantastic.com și am așteptat să fie la reducere. Am plasat o comandă la sfârșitul lui septembrie, însă nu a fost în stoc, așa că am primit-o în octombrie. Mi-am mai cumpărat și o cremă cu SPF și am primit cadou o cutie beauty box, plină cu mostre foarte interesante.



Voi începe cu peria facială, motivul comenzii mele pe lookfantastic.com. Eu mi-am ales varianta pe albastru, însă pe site există mai multe opțiuni: roșu, verde, galben.
A venit ambalată într-o cutie ce conținea un încărcător adaptat pentru prizele din UK, dar și unul pentru prizele noastre. 


Peria este de dimensiunea celei Clarisonic, are timer pentru fiecare zonă a feței, indicând timpul pe care să-l respectăm pentru a nu ne răni sau sensibiliza pielea prea mult. Funcționează pe bază de pulsații, nu de rotații, astfel încât nu agresează tenul. O folosesc de câteva zile și pot spune că sunt foarte mulțumită. Pielea este curată, exfoliată și mult mai luminoasă. În cutie am găsit și un cod pe care l-am activat pe situl magnitone.co.uk pentru garanție de un an.


Produsul a costat 35 lire, la reducere.



Mi-am mai cumpărat o cremă cu SPF50 și am ales-o pe cea de la ultrasun deoarece nu conține parfum, uleiuri minerale sau conservanți, fiind astfel potrivită pielii sensibile. A costat 24 lire. O voi folosi după ce o termin pe cea de la La Roche-Posay. Dacă doriți, pot reveni cu un review.


Pentru că am făcut cumpărături de peste 55 lire, am primit o cutie beauty box plină cu mostre a căror valoare este de 55 lire. 


În cutie am găsit următoarele produse:


Label.m Blow Out Spray, 50 ml - creează volum, protejează părul împotriva căldurii și a razelor UV.



Balance me Revitalising hand and body wash, 100 ml - este 99% natural, miroase a citrice deoarece conține uleiuri de lămâie, grepfrut și mentă.



Murad Rapid Collagen Infusion, 5 ml 



Nuxe Creme Prodigieuse, 15 ml - este destinată tenului normal și mixt, este o cremă hidratantă ce dorește să lupte împotriva stresului pielii prin antioxidanții pe care îi conține.



Caudalie Vinoperfect Radiance Serum, 10 ml - este un ser pentru luminozitatea pielii.



Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask, 15 ml - o mască exfoliantă ce susține că îmbunătățește aspectul pielii și diminuează ridurile fine.


Deși cei de la lookfantastic.com au transport gratuit, pentru România nu este valabil, așa că am plătit 8 lire pentru a mi se livra coletul de către o firmă de curierat. Comanda a sosit repede după ce a fost expediată, iar produsele au fost în stare perfectă. Sunt foarte mulțumită de serviciile celor de la lookfantastic! Îmi plac promoțiile lor, faptul că periodic îmi trimit cupoane de reduceri și pentru că îmi oferă posibilitatea de a cumpăra produse care nu se găsesc în magazinele noastre. 

Kisses! 
xo xo xo 
Oana

2 comentarii:

  1. Si eu vreau o perie faciala de ceva timp, asa am si ajuns pe postarea ta de data asta. Nu stiam de acest site dar o sa ma uit si eu, poate o mai gasesc pe aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pretul periei a fost foarte avantajos avand in vedere ca este un produs de calitate si ca am primit gratuit o cutie plina cu mostre. Iti recomand sa astepti reducerile deoarece periodic peria se poate gasi pe site la jumatate de pret.

      Ștergere