luni, 30 noiembrie 2015

November empties: Produse terminate luna aceasta




Azi ne luăm adio de la încă o lună a anului 2015 și ne îndreptăm cu pași repezi către finalul acestuia. Se apropie timpul în care vom rememora întâmplări, evenimente, amintiri ... Până atunci însă, vreau să vă prezint produsele terminate în luna noiembrie a acestui an. Nu sunt multe, dar le-am folosit cu mare drag, așa că vreau să vă împărtășesc, în ceea ce urmează, câteva impresii în legătură cu produsele utilizate.





Voi începe cu produsele pentru îngrijirea părului. Folosesc cu plăcere șampoanele și balsamurile pentru părul uscat de la Schauma. Am obținut rezultate bune și cred că nu voi renunța la ele. Raportul calitate - preț este rezonabil, așa că deja am recumpărat aceste produse.


Șamponul uscat de la Batiste este preferatul meu. Este perfect pentru părul gras și vi-l recomand. Merită încercat!



Următorul produs pe care vreau să îl prezint este primer-ul Mineral Wear de la Physicians Formula. L-am cumpărat de pe iHerb și s-a dovedit a fi o achiziție utilă, deoarece a uniformizat culoarea tenului și machiajul a rezistat mai mult timp.



În această lună am utilizat deodorantul Rexona cu aloe vera care și-a dovedit eficacitatea în lupta cu transpirația.



După cum bine știți, în sezonul rece mâinile necesită o atenție sporită, de aceea am utilizat crema cu arnica bio de la Yves Rocher. Are un miros floral, subtil și hidratează instant pielea mâinilor. Cred că o voi recumpăra!



Ultimul produs pe care îl voi prezenta este apa de toaletă Pretty fabulous de la Avon. Ambalajul este drăguț și girly. Această apă de toaletă are un miros plăcut de vanilie și rezistă mult timp. Chiar mi-a plăcut!


Sper ca această postare să vă fie utilă și să vă inspire la întocmirea listei de cumpărături pentru luna decembrie.

Un început de decembrie cât mai liniștit!

xo xo xo 


2 comentarii:

  1. Unde se gaseste samponul uscat Batiste cu 12 lei?Imi place foarte mult blogul si il citesc mereu:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc foarte mult pentru comentariu! Ma bucur ca obisnuiesti sa-mi vizitezi blogul. Samponul l-am luat dintr-un magazin din Ploiesti. Din pacate nu au si varianta online. :(

      Ștergere