luni, 4 ianuarie 2016

Cumpărături Sleek și NYX



Recent am vizitat magazinul Kendra deoarece acolo găsesc produse Sleek și NYX. M-am bucurat să văd că au o selecție de produse destul de mare, ceea ce mi-a permis achiziționarea paletei de farduri Sleek Sunset, precum și a creionului de ochi NYX Jumbo Eye Pencil în nuanța Milk. Alături de acestea, am mai găsit alte două produse interesante.



1. Ruj NYX, nuanța Electra


Acest ruj este foarte pigmentat, nu usucă buzele deoarece are o formulă hidratantă, iar culoarea persistă ore bune. Mi-am ales nuanța Electra deoarece mi s-a părut a fi ideală pentru sezonul rece. Este un roșu închis, puternic, ce accentuează culoarea ochilor albaștri sau verzi. Am purtat rujul și mă declar mulțumită de calitatea acestuia. 
Preț:28 lei


2. Paletă conturare Sleek Face Form, nuanța Light


Această paletă mi-a atras atenția deoarece conține un blush cu irizații galbene și portocalii ce mi se pare foarte interesant. În realitate nu este așa de roz, ci mai degrabă corai. Iluminatorul este roz piersiciu și conține mici particule de sclipici (nu sunt mare fană a acestui ingredient), însă arată bine pe piele, mai ales la un machiaj de seară. Pudra pentru contur este mată, ceea ce o face foarte utilă pentru accentuarea trăsăturilor feței. Consistența acestor farduri este foarte plăcută deoarece nu sunt prăfoase și se distribuie uniform pe piele.
Preț: 62 lei


3. Paletă de farduri Sleek i-Divine, nuanța Sunset


Această paletă conține culori extraordinare! Îmi plac deoarece sunt pigmentate și pentru că merg de minune cu ochii albaștri. Nuanțele sunt metalice, singura care face excepție fiind negrul care poate fi folosit cu succes la realizarea unui machiaj smokey.
Preț: 47 lei


4. Creion NYX Jumbo Eye Pencil, nuanța Milk


Mi l-am dorit de foarte mult timp, însă niciodată nu l-am găsit în stoc. Nuanța Milk este o nuanță ce se vinde foarte repede pentru că poate fi folosită ca bază pentru farduri, intensificând culorile. Mie îmi place să folosesc acest creion și în colțul intern al ochilor, precum și la conturarea spațiului de sub sprâncene.
Preț: 26 lei


Am beneficiat de o reducere de 10% pentru că mi-am făcut card Kendra. Sunt încântată de noile achiziții și de-abia aștept să le testez potențialul!

O zi frumoasă vă doresc!
xo xo xo 

9 comentarii:

  1. Chiar ai dreptate! Acum am observat ca paleta Sunset are nuante ideale pentru ochii albastri! :D
    Trebuie sa imi iau si eu pelta Sleek Form...mi-o doresc de prea multa vreme!
    Sa le folosesti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Lori! De-abia astept sa folosesc paleta! Pana in prezent am facut doar swatch-uri si culorile mi se par super. Sper sa-ti placa si tie in cazul in care o vei achizitiona. Pupici!

      Ștergere
  2. Sunt foarte frumoase nuanțele fardurilor din paleta Sleek. Am avut și eu 2 palete de la ei, una în culori neutre, alta cu nuanțe foarte intense (tropicale) și mi s-au părut de calitate. Nu știam că se găsesc produsele lor în Kendra, aeriană cum sunt nu m-am uitat cu atenție deși ajung adesea într-un astfel de magazin.
    Să folosești produsele cu tot dragul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urare! Paleta de farduri de la Sleek este prima de acest gen pe care o am. Mi-am cumparat-o pentru ca mi-am dorit-o de foarte mult timp. Am observat ca cei de la Kendra intentioneaza sa deschida un magazin online. Sunt foarte nerabdatoare sa vad ce produse vor aduce si daca vor avea preturi accesibile! Te pup!

      Ștergere
  3. paleta de conturare o vreau si eu, am fost la kendra dar nu m-am putut decide care din palete sa o cumpar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambele mi s-au parut foarte frumoase, dar pe mine m-a atras blush-ul de la paleta in nuanta Light. xo

      Ștergere
  4. imi place mult nuanta rujului! sa le folosesti pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere