luni, 25 ianuarie 2016

Haul - câteva achiziții


Bună, fete dragi!

Sper că sunteți bine și că vă descurcați cu gerul de afară. Eu de abia aștept să se mai încălzească deoarece mi se pare mult prea frig și deja simt că m-am săturat de iarnă. Îmi doresc să sosească primăvara. Știu că mai am de așteptat, de aceea m-am înveselit puțin cu câteva cumpărături. ^_^




1. Tesori D'Oriente Aegyptus


V-am povestit de foarte multe ori despre cât de mult iubesc varianta Orhidee de la China. M-am gândit să încerc și alte arome, de aceea am achiziționat Tesori d'Oriente Aegyptus. Are un parfum elegant, potrivit sezonului rece. Îmi place să-l folosesc împreună cu deodorantele pudră de la Lush, pentru un plus de aromă. Aceste tipuri de parfumuri Tesori au un miros foarte persistent. Le recomand, mai ales că prețul lor este foarte avantajos (în jur de 25-30 lei).


2. Miss Sporty Nail Expert Turbo Dry Top Coat 


Mi s-a terminat top coat-ul din Jumbo și aveam mare nevoie de unul nou care să ajute oja să se usuce repede. M-am hotărât să-l testez pe cel de la Miss Sporty deoarece promite uscarea lacului de unghii în 60 de secunde. Produsul costă 7,69 lei în Cora.


3. Lac de unghii Seventeen Super Shine


Acest lac de unghii într-o nuanță de roșu cireașă mi se pare absolut superb! Este o culoare frumoasă ce cred că se potrivește tuturor anotimpurilor și care cred că va arăta foarte bine când voi fi bronzată. Am luat acest produs tot din Cora și am plătit pe el 15,09 lei.


4. Sephora Mud mask purifying & mattifying


De curând am văzut un clip pe youtube în care era recomandat acest produs. Când l-am văzut la raft, mi-am amintit de el și am hotărât să-l testez. Conține argilă, zinc și cupru, ingrediente cu rol în absorbția sebumului și reducerea inflamațiilor. Promite să purifice pielea, să micșoreze porii și să confere prospețime și luminozitate.


Această mască are aspect asemănător cu GlamGlow SuperMud Mask, produs pe care nu l-am testat, din păcate. Are un preț cam piperat și deocamdată nu m-am îndurat să plătesc peste 200 lei pentru o mască. Varianta brandului Sephora costă 63 lei și sper să aibă efecte benefice asupra pielii mele. Fingers crossed!


5. Parfum Zara Red Vanilla


Ultimul produs cumpărat este un parfum. Am zăbovit destul de mult în fața raftului cu parfumuri din magazinul Zara. Până la urmă m-am decis să încerc Red Vanilla deoarece îmi plac aromele vanilate, cu note calde, dulci și tonuri lemnoase. Am optat pentru varianta de 30 ml care a costat 30 lei.
Sunt curioasă cât timp va rezista pe piele. Voi reveni cu păreri.



Acestea sunt produsele pe care mi le-am ales. Dacă doriți review pentru unul dintre produsele prezentate, nu ezitați să-mi spuneți în secțiunea de comentarii.

Vă doresc o săptămână frumoasă și mult mai caldă!
Aveți grijă de voi!
Love you all!!!
xo xo xo 


3 comentarii:

  1. nu stiam de deodorantele pudra de la Lush, o sa ma informez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au si deodorante pudra. Mi-am luat unul chiar de sarbatori. L-am prezentat pe blog, intr-o postare dedicata cumparaturilor de la Lush. Nu am verificat daca il au si pe site-ul ce vinde produse Lush in Romania.

      Ștergere
  2. Sunt curioasa cum ti se pare top coat-ul de la Miss Sporty. Pentru mine e cam Fail, intinde oja, lasa o tenta albastra pe oje deschise si daca fac un model pe unghii si-l aplic, s-a dus naibii toata munca mea.

    RăspundețiȘtergere