miercuri, 6 ianuarie 2016

Review: Cremă hidratantă Artistry Hydra-V


Au sosit zilele friguroase, iar gradele din termometre ne îndeamnă să ne împrietenim cu o pătură călduroasă și cu o cană cu cacao fierbinte. Este frig... brrr! ... și nu trebuie să uităm că în acest anotimp pielea noastră are nevoie de o atenție deosebită.


Unul dintre produsele care mă ajută să mențin nivelul de hidratare al pielii este crema hidratantă regeneratoare Artistry Hydra-V de la Amway. Aceasta poate fi achiziționată doar prin intermediul reprezentanților Amway. Nu știu foarte multe despre acest brand, dar această cremă mi-a fost recomandată de o prietenă.

Utilizez crema  Artistry Hydra-V de aproximativ patru luni de zile și este una dintre preferatele mele. Am menționat acest produs și în articolul despre favoritele anului 2015.

De ce îmi place această cremă?
- se absoarbe rapid în piele;
- hidratarea se realizează imediat după aplicare;
- are o textură delicată și ușoară;
- reduce inflamațiile și iluminează tenul;
- observ o îmbunătățire a texturii pielii;
- se potrivește tenului meu sensibil ce nu tolerează orice cremă (găsirea unei creme potrivite este o misiune destul de dificilă pentru mine).

Eu folosesc această cremă ca tratament de noapte, iar dimineața observ că pielea are un aspect uniform, este radiantă și bine hidratată. Prețul este de 197 de lei, iar cantitatea de 50 ml este suficientă pentru a fi folosită șase luni de zile.

Pentru mine este cea mai bună cremă de noapte și consider că merită fiecare bănuț.


O zi senină vă dorec!

xo xo xo 


3 comentarii:

  1. Produsele Amway sunt foarte bune, dar ceva cam scumpe. Eu am incercat sampon, balsam si un parfum si mi s-au parut deosebite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat sampoane sau balsamuri, nici parfumuri, desi m-ar tenta. Preturile produselor Amway sunt intr-adevar cam piperate, dar sunt de calitate superioara. xo

      Ștergere
  2. N-am incercat nimic de la ei, dar pare cam piperata la pret!

    RăspundețiȘtergere