Este foarte cald afară, nu-i aşa? Ce aţi zice să ne răcorim la o îngheţată? Vă propunem un desert cremos, dulce şi uşor de făcut.
Ingrediente:
- 2 plicuri de frişcă
- 100 ml miere (6 linguri)
- un ou
- 4 gălbenuşuri
Mod de preparare:
Se prepară 300 ml frişcă. Într-un bol, pe baie de aburi, se amestecă mierea, gălbenuşurile şi oul. Se răstoarnă peste frişcă şi se amestecă încet, omogenizându-se compoziţia. Se pune o folie de plastic într-o caserolă şi se toarnă compoziţia obţinută. Se ţine în congelator minim 3 ore.
Mod de servire:
Îngheţata poate fi unsă cu miere şi presărată cu alune sau poate fi servită lângă prăjitura preferată.
Enjoy it!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu