vineri, 28 iunie 2013

Tip of the day: Sfatul zilei

Bună, fetelor!

Părul are de suferit în urma vopsirii, a permanentului, a decolorării și în urma folosirii căldurii (fie că îl îndreptăm, fie că îl ondulăm). De aceea câteodată este bine să îi dăm acestuia o pauză binemeritată. Astăzi vreau să vă prezint un tratament care va reda părului puterea și strălucirea. Ingredientele naturale vor restabili pH-ul părului.


Aveți nevoie de:
 • 1 lingură bicarbonat de sodiu
 • 2 căni apă caldă
 • 1-2 căni oțet de mere (cantitatea va varia în funcție de cât de lung este părul)
Se amestecă bicarbonatul de sodiu cu apa și se spală părul cu acest amestec. În timpul spălării masați ușor scalpul. Clătiți părul folosind oțetul de mere. Acesta va adăuga un strop de strălucire. La sfârșit clătiți bine părul (până atunci când îl simțiți curat) folosind apă călduță. Se recomandă folosirea acestui tratament de 2 ori pe săptămână. Astfel părul va deveni mai puternic și mai strălucitor.

Am încercat și eu acest tratament și chiar are rezultate bune, dar singurul minus este mirosul de oțet care rămâne în păr. Nu unul puternic, dar destul cât să îl pot mirosi eu. Pentru a nu renunța la acest tratament am hotărât să folosesc spray-ul pentru păr cu zmeură și hibiscus de la Avon. Miroase așa de bine!!! Am dat pe el numai 8 lei și își păstrează timp îndelungat parfumul. Acesta se poate aplica atât pe părul ud, cât și pe părul uscat. După aplicarea spray-ului nu mai simt mirosul oțetului. :)

Vă îmbrățișez cu mult drag! xo xo xo


6 comentarii:

 1. N-am incercat niciodata sfatul tau, dar stiu persoane care se clateau pe par cu otet de mere pentru stralucire.

  http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, si eu am auzit despre acest lucru, este un truc pe care mamele si bunicile noastre il foloseau.

   Ștergere
 2. Buna,


  Ai un Blog Award de la mine.

  http://claudiaschoice88.blogspot.ro/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Super! Parul meu chiar are nevoie de asta :D.
  Multumim pentru sfaturi <3!

  RăspundețiȘtergere