luni, 20 ianuarie 2014

DM Haul și.... o nouă obsesie pentru măștile de față

Bună, dragele mele!

Se pare că nu pot sta departe de cumpărături pentru mult timp, mai ales că sunt curioasă din fire și, ori de câte ori mă trezesc în fața rafturilor pline cu produse care de care mai colorate și interesant ambalate, nu pot rezista tentației de a testa noi produse. Ieri am dat o fugă la piața din Crângași unde mi-a ieșit în cale un magazin DM și mi-am spus că nu ar strica să arunc o privire, mai ales că doream să recumpăr un produs care mi-a plăcut foarte mult: masca pentru curățarea tenului cu oxigen și afine de la Skinlite. Dar nu m-am oprit doar la aceasta, ci am decis că voi lua cu mine acasă și alte bunătăți. :)


Se pare că încet, încet dezvolt o mică obsesie pentru măștile de față, dar nu consider că este un lucru rău atâta timp cât nu cumpăr foarte multe și  nu dețin o colecție impresionantă de astfel de produse. Din magazinul DM am ales doar două: cea despre care vă vorbeam la început și care îmi place mult de tot deoarece curăță foarte bine tenul și o alta care are rol de lifting.



 Mască Firming Lift Coenzyme Q10 de la Skinlite - conține Vitamina E, ceai verde și Coenzima Q10 pentru a reda pielii elasticitate și vitalitate. Am cumpărat această mască din curiozitate deoarece este sub forma unui material îmbibat cu substanțe hrănitoare. Nu pot trece cu vederea faptul că printre ingrediente se numără parfumul și parabenii. Sper ca pielea mea să nu se supere foarte tare! :) Produsul este fabricat  în Korea, prețul fiind de  6,99 lei.



Mască pentru curățare și luminozitate cu oxigen și afine de la Skinlite - se aplică pe fața uscată, se transformă instant într-o spumă fină ce curăță pielea și o lasă moale și luminoasă. Cantitatea este suficientă pentru două aplicări. Sunt la a doua cumpărare a acestui produs și am observat că pielea mea arată mai bine, însă nu știu dacă este 100% meritul acestei măști, deoarece am început să folosesc și câteva produse Lush pe care vi le arătam în postarea anterioară. Masca este produsă în Korea, prețul plătit este de  6,99 lei.



Vital Lift Effect Concentrat de la Balea, 7 capsule - ser de hidratare intensivă a pielii mature ce promite reducerea ridurilor după numai 30 de minute de la aplicare. Am ales acest produs pentru diminuarea ridurilor de expresie. Sunt foarte curioasă dacă va funcționa. Produs în Germania, preț 6,99 lei.



Vopsea de păr Pallet Intensive Color Cream, nuanța șaten închis - conține cheratină lichidă, promite intensitate cu până la 50% mai durabilă, acoperirea firelor albe și strălucire luminoasă a firelor de păr. Este prima oară când o folosesc. De obicei aleg Garnier pentru că nu îmi usucă părul. Produs în Slovenia, preț 10,99 lei.

 


Din gama produselor care nu sunt de înfrumusețare, am ales o băutură cu aloe și un deodorant ce poate fi folosit în dulapuri, bucătărie, sertare, spațiul de depozitare a încălțămintei, chiar și în mașină.


 Are un miros proaspăt și persistent. Poate fi aplicat prin lipire sau agățat, fiind prevăzut cu două sisteme de prindere. Produs în Germania, preț 3,49 lei.


Aloe Vera Drink Premium Quality de la Vedda - nu conține conservanți sau coloranți artificiali, este absolut delicioasă, conține bucăți mari de pulpă de aloe vera și este foarte revigorantă. Produs în Korea, preț 3,49 lei.

Vă mulțumesc pentru vizită și
vă doresc o săptămână reușită! 
xo xo xo 

12 comentarii:

  1. Mască Firming Lift Coenzyme Q10 de la Skinlite m-ar tenta si pe mine! Sa ne spui cum e!

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf imi faci pofta de DM :))):D
    De multe ori am renuntat la acele capsule hidratante in favoarea altor produse, dar ma tenteaza si sunt foarte curioasa sa stiu daca au efecte vizibile:D
    Sa le folosesti cu drag si sa ne impartasesti parerea despre ele cand ai timp :)
    Pupici http://miss-lorrie.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa daca vor avea vreun efect. Voi reveni cu pareri. Pup!

      Ștergere
  3. Acum ma tenteaza masca cu afine :D si mi-ai amintit ca trebuie sa-mi iau si eu vopsea :) sa le folosesti cu multa placere :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu iubesc mastile de fata :).
    sucul ala de aloe pare foarte tentant :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bun sucul! O sa-mi mai cumpar. :) Multumesc de comentariu si de vizita, Alina! Acum dau si eu fuguta pe la tine. :))

      Ștergere