miercuri, 29 ianuarie 2014

Pictures from my day

Bună, dragele mele!

Sper că aveți parte de zile plăcute, în ciuda vremii neprietenoase. Eu am cam lenevit la căldură deoarece am avut liber de la serviciu din cauza nămeților de zăpadă ce au îngreunat traficul. Am ieșit doar să cumpăr mâncare și apă, ceea ce a presupus un efort din partea mea deoarece am înotat prin zăpada așternută în strat gros pe trotuare. Mă tot întreb de ce trebuie să arate așa o capitală europeană ce rămâne paralizată la prima zăpadă. Oh!
Dar să revenim la ale noastre. Astăzi doresc să vă arăt câteva poze cu ceea ce am făcut în ultimul timp.



*machiajul zilei - natural și simplu de realizat. Am folosit tușul sub formă de pudră despre care v-am vorbit într-o postare anterioară (click aici). 




   

*prânzul - friptură de vită și salată



*desert rapid - am găsit niște pișcoturi italienești în Lidl, i-am însiropat cu Coca-Cola Light, am bătut niște frișcă cu capucino și am așezat în straturi cele enumerate mai sus, apoi am dat la frigider două ore. Rezultatul? Excelent!




* tocmai am terminat acest șampon de la Farmec. Este un produs bun, curăță bine părul, dar nu pot spune că m-a impresionat. Nici mirosul nu mă atrage prea mult.



* doresc să încerc acest set de la Joico. O să revin cu păreri. Sper să-mi placă!




* acest set de la e.l.f. mă ajută să ofer sprâncenelor mele forma dorită. Este simplu de folosit- așez șablonul, conturez forma dorită cu un creion de sprâncene, apoi pensez pe lângă contur.




* tot astăzi m-am ocupat și de unghii. Folosesc acest aparat de la Avon de mai bine de șapte ani și sunt foarte mulțumită de el. Am văzut și în Lidl ceva asemănător.



*creionul pentru cuticule de le e.l.f. mi se pare foarte eficient, dar tocmai mi s-a terminat. Va trebui să achiziționez un altul.



* orhideea mea dragă tocmai a înflorit. Are 5 flori și o mulțime de boboci. Tare mult mă bucură această plăntuță!


Vă doresc o zi plină de bucurie.
Să vă simțiți iubite, dragele mele!
xo xo xo
Oana




5 comentarii:

  1. Ce pofta mi-ai facut cu bunatatile tale culinare ... aaaah, iar eu sunt flamanda si ajung acasa peste vreo doua ore ... asa ca inghit in sec sau mai bine mananc un mar ...atata am la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si prin 1904 femeile aveau nevoie de sfaturi:
    http://deieri-deazi.blogspot.ro/2014/01/sfaturi-cosmetice-pentru-femeile-de-la.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe la 1900 femeile erau in cautare de trucuri cosmetice:
    http://deieri-deazi.blogspot.ro/2014/01/sfaturi-cosmetice-pentru-femeile-de-la.html

    RăspundețiȘtergere