miercuri, 30 iulie 2014

July Empties




Încă o lună de vară a zburat fulgerător de repede și nu îmi vine să cred că mai avem doar 31 de zile în care ne putem bucura de soarele de vară pe care până acum nu l-am prea zărit. Sper ca măcar în luna august să avem parte de o vară adevărată, fără ploi sau furtuni.
Lăsând aceste gânduri la o parte, este timpul să contabilizez produsele terminate în iulie deoarece ne aflăm la sfârșitul acestei luni.




Am grupat produsele pe categorii în funcție de zona corpului vizată de acestea.


Creme și geluri de duș


Din această categorie am terminat trei produse:

  • Cremă de duș Skin so soft mineral gems de la Avon - are miros plăcut, floral și fresh, consistență cremoasă cu particule aurii, lasă pielea hidratată, dar fără urme de sclipici
  • Unt de corp Lemon Meringue de la Sephora - miroase a sufleu de lămâie, are o textură light, fiind potrivită pentru sezonul cald
  • Loțiune pentru fermitate Dove - are un miros plăcut, textură light, se absorbe rapid în piele, hidratează, dar nu am observat efecte wow în ceea ce privește fermitatea.


Produse pentru păr




  • Mască Blissfully Nourishing Planet Spa Avon - miroase a unt de shea, puțin intoxicant, hidratează, dar nu extraordinar de mult.
  • Tratament leave in de la Giovanni - are rolul de a proteja părul împotriva căldurii, de a domoli firele rebele, fiind destinat tuturor tipurilor de păr. Pot afirma că face doar jumătate din ceea ce promite: hidratează, dar nu netezește firele rebele.
  • Balsam Advance Techniques Moroccan Argan Oil de la Avon - miroase foarte bine, dar nu îl recomand pentru un păr foarte uscat deoarece nu este foarte hidratant.


Parfumuri


  •  Parfum deodorant Celine Dion Signature - nu este un produs cu un miros puternic. Eu îl văd mai mult ca un spray pentru corp. Are un miros plăcut, floral, dar sofisticat.
  • Apă de toaletă Summer White Sunrise de la Avon - este un parfum dulce, floral fructat, aroma persistă pe piele aproximativ două ore de aceea obișnuiam să-l reaplic pe parcursul zilei. Nu mi se pare potrivit pentru vară deoarece este un parfum pe care eu îl găsesc a fi mult prea dulce.

 Creme pentru față



  •  Desert Essence Thoroughly Clean Oil Control Lotion - conține ulei de arbore de ceai și mușețel, este destinată tenurilor combinate sau grase, nu are în compoziție parabeni, parafină, parfumuri artificiale sau uleiuri minerale, fiind un produs natural, de aceea a expirat foarte repede și nu am apucat să o termin pe toată. A mai rămas o cantitate foarte mică pe care am folosit-o pentru corp. Această cremă este foarte bună, ține sub control producția de sebum, de aceea este perfectă pentru vară, anotimp în care pielea manifestă tendințe de îngrășare. Acest produs a avut un efect benefic asupra pielii mele și îl recomand.
  • Cremă Double Action de la Olay - este destinată pielii sensibile, este o cremă de zi, are o textură lejeră ce se absoarbe rapid în piele, dar nu am observat niciun efect benefic asupra tenului meu. Cred că acest produs este potrivit pentru un ten tânăr care nu este problematic. Just an ordinary cream!

Produse de machiaj



Am terminat doar două produse de machiaj deoarece acestea se consumă mai greu.

  • e.l.f. Mineral Booster, nuanța Sheer - este o pudră pulbere minerală, deci este potrivită pentru tenurile sensibile, problematice deoarece conține doar ingrediente naturale. Eu am folosit-o cu mare plăcere, dar am terminat-o cam repede deoarece produsul are doar 48g.
  • Rimel ColorTrend Plump Out de la Avon - îmi place că acest rimel nu are peria din plastic, colorează genele cu un negru intens, le separă, dar ceea ce nu mă încântă este faptul că nu oferă un volum incredibil. Cu toate acestea îmi place produsul deoarece mă ajută să am un aspect al genelor bine definit, dar natural. Plus că prețul este foarte bun - în jur de 10 lei.

Acestea sunt produsele pe care le-am terminat recent. Sper că v-au fost utile mini review-urile mele!

Vă doresc un august însorit, dar nu copleșitor de fierbinte!
Vă pup!
xo xo xo

10 comentarii:

  1. Mie mi s-a potrivit si masca de par si balsamul de la Avon :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu spun ca sunt rele, sunt ok raportat la pret, insa nu mi s-au parut extraordinare. xo

      Ștergere
  2. eu astept sa mai dea cate o ploaie usoara ca sa se mai racoreasca. :D:D

    ma intereseaza lotiunea de la Desert Essence.. cred ca mi-ar prii si mie. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac ploile scurte de vara, insa luna iulie mi s-a parut extrem de ploioasa. Parca mi-e dor de o vreme insorita, perfecta pentru iesiri in natura sau pentru plaja! Cat despre lotiune, mie mi-a placut mult, s-a potrivit tenului meu gras. Pup!!!

      Ștergere
  3. Am incercat si eu rimelul dar nu m-a incantat cine stie ce... Inca se mai gaseste prin cataloagele Avon?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai vazut acest rimel in ultima vreme. In prezent folosesc unul de la Essence care imi place. I-am facut review. Poti sa cauti pe blog. xoxo

      Ștergere
  4. Am avut si eu gelul de dus de la Avon cu particule aurii si nici la mine nu s-au pastrat particulele pe piele.. :(
    Ma intereseaza samponul, pentru ca am vazut ca este cu argan :D pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samponul este bun avand in vedere pretul pe care il are. Merita incercat. Te pup!!!

      Ștergere
  5. Utila postarea :) e bine de stiut ce chiar fac, nu doar ce promit anumite produse :)
    Poate luna august va fi mai vara si mai putina ploaia, poate mai iesim si noi la o pisicina ceva, pentru cei care nu ajung la mare :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca gasesti utila postarea! Sper ca luna august sa ne aduca o vreme mai buna pentru a ne bucura de vacanta asa cum se cuvine. Cat despre blogul tau, il urmaresc cu interes! Te pup!!

      Ștergere