joi, 21 august 2014

iHerb Haul



De curând am primit coletul cu comanda mea de la iHerb. Mi-am dorit câteva cosmetice care se aflau în wish-list de ceva vreme, așa că m-am decis să mi le cumpăr deoarece sunt foarte curioasă cu privire la calitatea acestora.


 Nu mi-am cumpărat multe produse, ci am ales doar un stain pentru buze, un set de pensule și un creion pentru sprâncene.



Primul produs care m-a tentat a fost acest stain de la Physicians Formula în nuanța Hot Pink. Pretinde că are un finish glossy, că este foarte rezistent la transfer și că are un miros seducător.


Vedem noi dacă este într-adevăr așa... Până atunci vă arăt un swatch. Pe mână este mai deschis, însă pe buze culoarea este mai intensă deoarece contribuie și nuanța acestora.




De foarte mult timp mi-am dorit să testez pensulele real Techniques. Mi-am ales un miniset perfect pentru călătorii sau pentru a fi purtat în poșetă.


Nu am folosit aceste pensule, dar tot ce pot spune este că sunt foarte moi la atingere.




Ultimul produs ales este un creion de srâncene Lifter & Filler de la e.l.f. pe care mi l-am luat deoarece nu îl mai testasem până în prezent, plus că pe iHerb produsele e.l.f. sunt mult mai ieftine ca în România.


Produsul are două capete: unul destinat colorării sprâncenelor și unul de culoarea pielii pentru a contura sprâncenele și a le da un aspect aranjat.
Creionul vine însoțit și de o ascuțitoare amplasată într-unul dintre capace pentru a permite ascuțirea capetelor cu ușurință.



De pe site mi-am ales un produs cu preț redus - o pereche de șosete hidratante. Le-am folosit deja și pot spune că lasă pielea foarte catifelată, însă efectul nu este de foarte lungă durată (mi-aș fi dorit să dureze câteva zile).
Din partea celor de pe iHerb am primit un magnețel pe care îl pot folosi pentru a atașa de frigider diferite bilețele sau liste.



Listă de prețuri:
Sexy Glow Glossy Stain Physicians Formula - 9.55 $
miniset de pensule real Techniques - 9.99 $
creion de sprâncene Lift & Filler - 3 $
șosete hidratante - 0.50 $

Dacă doriți să cumpărați de pe site-ul iHerb și vă aflați la prima comandă, puteți folosi codul RIW809 pentru o reducere de 10% aplicată comenzilor în valoare de minim 40$.
De asemenea nu uitați de giveaway-ul ce se desfășoară în prezent pe blog! Pentru detalii, dați click aici.

Vă doresc o zi frumoasă!
xo xo xo  

2 comentarii:

  1. ce bine arata creionul de sprancene <3
    trecut pe lusta pentru urmatoarea comanda...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mult timp caut un creion pentru sprancene care sa le coloreze si sa le defineasca intr-un mod natural, dar care sa fie si accesibil ca pret. Sper ca acest produs sa se ridice la nivelul asteptarilor mele. Multumesc pentru comentariu! xo

      Ștergere