joi, 9 aprilie 2015

Tip of the day - Sfatul zilei




Trebuie să recunoaștem că podoaba capilară are de suferit în fiecare zi: uscătorul pentru păr, placa, vopseaua, toate acestea degradează părul.
Nimic nu se compară cu un păr hidratat, sănătos și strălucitor, așa că vreau să vă prezint două tratamente pe care le puteți prepara chiar la voi acasă.




 I. Pentru un păr puternic și strălucitor se recomandă o mască din ou și ulei de nucă de cocos.

Se amestecă bine 1-2 albușuri de ou cu câteva lingurițe de ulei de nucă de cocos. Se încălzește amestecul obținut în cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde. Masca se aplică pe părul umed și se lasă să acționeze timp de 15 minute înainte de șamponare. 

Proteinele din ou vor întări firul de păr, iar uleiul de nucă de cocos îi va oferi hidratarea de care are nevoie.



 II. Deoarece conține potasiu și vitamina A, dovleacul este perfect pentru a da un imbold creșterii părului și pentru a menține scalpul sănătos.

Ingrediente:
  • două căni de piure de dovleac
  • 1 lingură de ulei de nucă de cocos
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de iaurt natural

Într-un bol se amestecă piureul de dovleac și iaurtul. Se adaugă pe rând uleiul de nucă de cocos și mierea. Toate ingredientele se amestecă bine, până se obține o pastă fină (puteți folosi și blenderul.).
Se aplică masca pe părul umed, acoperindu-l cu folie de plastic și lăsați masca să acționeze timp de 15 minute. Se clătește părul bine și se șamponează ca de obicei.




Sper ca acestă postare să vă fie utilă!

Vă îmbrățișez cu mult drag!
xo xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu