joi, 21 ianuarie 2016

Avon empties



Deși nu este încă sfârșit de lună, m-am hotărât să vă prezint produsele terminate luna aceasta. Am câteva produse Avon preferate pe care le recumpăr și din lista acestora fac parte următoarele:

- Șamponul și balsamul Supreme Oils - Advance Techniques;
- Masca pentru păr cu fructe acai și fructe de pădure Amazonian Treasures - Planet SPA;
- Mască pentru mâini și picioare cu parafină și unt de shea Blissfully Nourishing - Planet SPA;
- Exfoliant cremos pentru corp cu fructe acai și fructe de pădure Amazonian Treasures - Planet SPA;
- Lichid emolient pentru picioare cu extract de nuci de macadamia Foot Works;
- Spray pentru picioare cu aromă de papaya Foot Works.





Cele două produse sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și conțin uleiuri esențiale care hidratează și reconstruiesc vârfurile despicate. Balsamul de păr conține mici particule strălucitoare, oferind podoabei capilare un efect glamorous.



Masca de păr miroase foarte bine, a fructe de pădure! Îmi aduce aminte de iaurtul cu fructe de pădure pe care îl servesc dimineața la micul dejun. ^_^ 
Exfoliantul pentru corp are aceeași aromă ca masca pentru păr. Acesta conține mici particule abrazive cu o putere de exfoliere medie, fiind perfect pentru pielea sensibilă.
Cele două produse au fost pe placul meu, ceea ce mă determină să le recumpăr.



Masca pentru mâini și picioare miroase delicios, a ciocolată și a fost o încântare pentru mine să o folosesc încă de la începutul acestei ierni. Lasă pielea hidratată, catifelată și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o peliculă grasă.



Aceste două produse din gama Foot Works sunt nelipsite din rutina de îngrijire a picioarelor. Spray-ul are un efect reconfortant asupra pielii picioarelor, parfumând-o discret. Lichidul emolient are o consistență cremoasă, densă, care pregătește pielea picioarelor pentru pedichiură.

Deși gama de produse Avon este variată, cele de la Advance Techniques, de la Planet SPA și de la Foot Works rămân preferatele mele. Voi ce produse Avon preferați?


Vă îmbrățișez cu drag!
xo xo xo

3 comentarii:

  1. nu am mai cumparat ceva de la Avon de multa vreme dar tu ma faci sa imi fie dor sa rasfoiesc un catalog si sa bifez pe el multe produse. :D
    pupicei!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Folosesc produsele Avon inca din timpul liceului si am ramas fidela gamelor mentionate in postare. Uneori gasesc produse interesante in cataloagele celor de la Avon, iar promotiile lor mi se par tentante. Multumesc pentru vizita! Pupici!

      Ștergere
  2. Am trecut si eu pe lista de cumparaturi samponul si balsamul.

    RăspundețiȘtergere