marți, 19 ianuarie 2016

Comandă 1001 cosmetice



Bună, fetelor!

Recent am plasat o comandă pe site-ul 1001 cosmetice deoarece aveam nevoie de o nouă mascara pentru sprâncene, Make me brow de la essence (produsul meu preferat). Pe acest site găsesc mereu produse calitative la prețuri accesibile, de aceea am ales să adaug în coșul de cumpărături și alte produse. ^.^




Mascara pentru sprâncene Make me brow de la essence, nuanța 02 (14 lei) - cum am mai spus, acesta este produsul meu preferat deoarece colorează într-un mod natural sprâncenele, ajutându-le să stea nemișcate o zi întreagă. Trebuia să-mi refac stocul! ^_^ Love it!



Rimelul Lash princess de la essence (18,5 lei) - chiar îți face niște gene de prințesă, dându-le volum fără a le încărca. 



Balsamul pentru mâini 24h Hand protection balm de essence (9 lei) - vine într-un ambalaj girly. Crema are o textură densă ce se absoarbe rapid în piele, lăsând-o catifelată și hidratată. Produsul are un miros plăcut, de migdale.


Luciul de buze XXXL Nude Lipgloss de la essence, nuanța 06 Soft almond (11 lei) - este un produs într-o culoare naturală, perfectă pentru un machiaj de zi.



Luciul de buze Kiss Gloss de la NYC, nuanța B'way Berry (7 lei) - este un luciu de buze care colorează subtil, hidratează și persistă un timp îndelungat.



Rujul The Only Lipstick de la Rimmel London, nuanța 110 Pink a Punch (22 lei) - are o textură cremoasă, care se aplică perfect pe buze, rezistă mult timp și miroase a fresh. Îmi place!


 Mi-am ales două palete de farduri pentru ochi de la NYC (15 lei fiecare):


- Best of Broadway: conține două farduri în nuanțe de maro, una de verde și una mai deschisă, bej, perfectă pentru a ilumina colțul intern al ochilor. De asemenea, paleta este prevăzută cu două farduri cremă: un primer și un iluminator.  Textura produsului nu este prăfoasă, lucru ce mă bucură.


Am încercat să realizez și un swatch al acestei palete. Sper că am reușit să surprind bine nuanțele. ^.^



 - Union Square - are nuanțe apropiate cu cealaltă, însă diferența o reprezintă nuanța de mov, precum și prezența unei culori mate, perfecte pentru a îmbina culorile în pliul pleoapei. De când am cumpărat aceste palete, le-am folosit în fiecare zi pentru a obține un machiaj natural, delicat și de lungă durată.


Chiar sunt încântată și mulțumită de textura și intensitatea nuanțelor din aceste palete!



 Am fost plăcut surprinsă când am descoperit în colet un mic cadou din partea site-ului: un burete pentru aplicarea pudrei, un set de agrafe pentru păr (chiar aveam nevoie de unele noi) și o mostră de parfum Chloe Love Story (are un parfum fresh, herbal).

Toate aceste produse îmi sunt dragi și le folosesc cu mare plăcere. Până acum site-ul 1001 cosmetice nu m-a dezamăgit.

Să aveți o zi reușită!
Vă pup!
xo xo xo


14 comentarii:

  1. chiar o sa vreau sa incerc si eu al 2-lea produs!

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult nu am mai vizitat site-ul,intru acum sa vad ce mai au -D

    RăspundețiȘtergere
  3. Super paletutele! Acum chiar m-ai starnit cu rimelul si cu gelul pentru sprancene...
    Am dat si eu cateva comenzi bune pe 1001cosmetice si am fost multumita atat de produse cat si de promptitudine! :*

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paletele sunt perfecte pentru un machiaj de zi, chiar și la serviciu. Mulțumesc pentru comentariu! xo

      Ștergere
  4. Rimelul mă tentează, dar și produsul pentru sprâncene. Nici pe mine nu m-au dezamăgit niciodată cei de la 1001cosmetice, prețurile lor sunt bune și livrează rapid.
    Să folosești totul cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Aurora! Iti recomand produsul pentru sprancene. Ofera un aspect natural, fixeaza firele de par si este usor de manuit. Pretul accesibil reprezinta motivul pentru care il recumpar de fiecare data. Pacat ca cei de la essence nu au un site propriu de unde sa putem comanda produsele favorite.

      Ștergere
  5. sa le folosesti pe toate cu placere!
    ma intereseaza produsele pentru spracene. poate le incerc si eu. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti placa si tie tot atat de mult cat imi plac mie. Pupici!

      Ștergere
  6. Si eu vreau sa incerc acea mascara pentru sprancene..dar 02 mi se pare putin cam inchis pentru sprancenele mele blonde, aproape invizibile! Iar 01 nu o gasesc in magazine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu-ti poti gasi nuanta dorita. Puterea de colorare a produsului nu este mare. Poti incerca 02, poate ti se potriveste. Mi-ar placea ca cei de la essence sa aiba site-ul lor de unde sa putem comanda si unde sa putem gasi nuantele pe care le dorim.

      Ștergere
  7. Vaaai, ce frumoase sunt paletele de la NYC :D. Sunt și mai micuțe așa, merg de luat în călătorii :D.

    Kisses!

    RăspundețiȘtergere