miercuri, 27 ianuarie 2016

Cumpărături de pe Aoro



Aoro este site-ul de unde îmi place să cumpăr cosmetice și produse pentru machiaj deoarece au foarte multe branduri, iar prețurile sunt accesibile.
La ultima sesiune de shopping în acest magazin virtual, mi-am ales corectorul Fit Me de la Maybelline (corectorul meu preferat), o pudră iluminatoare de la Makeup Revolution și pudra Lasting Finish de la Rimmel.




1. Corector Maybelline FIT me!


Acest corector de la Maybelline este varianta drugstore a celebrului corector de la NARS. Produsul este extraordinar: are o consistență cremoasă, acoperă foarte bine și se aplică ușor. Sunt deja la al treilea recipient. Love it! 
Îl găsiți aici la prețul de 29 lei.


2. Iluminator Goddess of Love


Mi-a plăcut extrem de mult ambalajul acestui produs și nu am putut să mă abțin să nu-l cumpăr. Cutia în formă de inimioară este mult prea drăgălașă! ^.^ Acest produs oferă doza potrivită de iluminator pentru un machiaj de zi. Nu este foarte strălucitor, ci iluminează discret. Pentru mine este perfect deoarece nu îmi place machiajul strident. Pe site sunt valabile mai multe nuanțe de iluminator, nuanțe pe care doresc să le încerc și eu (le găsiți aici).
Pretul produsului a fost de 42 lei.


3. Pudra Rimmel London Lasting Finish - nuanța 001 Light Porcelain


Dețin fondul de ten Rimmel Lasting Finish și, pentru că îmi place, m-am gândit să-mi cumpăr și pudra din aceeași gamă. Nici aceasta nu m-a dezamăgit: arată natural pe piele, nu încarcă tenul, efectul matifiant persistă în jur de 6 ore și uniformizează culoarea tenului.
 Găsiți această pudră aici la prețul de 26 lei.


Sunt foarte încântată de produsele pe care mi le-am cumpărat deoarece până acum sunt foarte mulțumită de rezultatele lor. ^.^


Vă mulțumesc pentru vizită și vă îmbrățisez cu drag!
xo xo xo 

4 comentarii:

  1. Ce bine arata iluminatorul! Sunt curioasa sa aflu mai multe despre el. :D
    Sa te bucuri de produse! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Lorena! Voi dedica o postare iluminatorului in care voi arata si swatch-uri. Pupici!

      Ștergere
  2. iluminatorul arata foarte bine, eu inca nu ma pot decide daca am nevoie de unul sau nu...:)

    RăspundețiȘtergere