marți, 12 ianuarie 2016

Haul time: Cumpărături de la Lush



În 2010 făceam cunoștință cu produsele cosmetice Lush și de atunci am rămas fidelă acestora. Sunt produse cu ingrediente naturale, handmade, nu conțin parabeni, fiind perfecte pentru tenul sensibil sau cu probleme. Nu am rezistat tentației de a le cumpăra și în această iarnă, mai ales că au fost reduceri de 50% la produsele de Crăciun. O prietenă din străinătate m-a ajutat să le achiziționez pentru că, din păcate, în România nu există o asemenea promoție.



Astăzi doresc să vă prezint produsele pe care mi le-am cumpărat și care cred că o să-mi ajungă tot anul. (>‿◠)



Cadoul The Jugglers - preț 43 lei


Acest cadou conține trei săruri de baie: Luxury Lush Pud (preferata mea, miroase ca gelul de duș Twilight - de la Lush) , Frozen și Fizzbanger Bath Bomb. Cutiuța este rotativă și are un desen jucăuș ce înfățișează niște clovni.



Deodorantul The Guv'ner - preț 21 lei
Pudra pentru corp Powdered Sunshine - 19 lei


Cele două produse au un miros herbal și sunt eficiente în combaterea transpirației. Pudra pentru corp Powdered Sunshine are factor de protecție SPF 15, de aceea o folosesc și pentru fixarea machiajului. Am pielea sensibilă, deci sunt foarte nerăbdătoare să văd dacă va avea efecte benefice asupra tenului meu.


Gel de duș Lord of Misrule - preț 47 lei/500g
Loțiune de corp Celebrate - 42 lei/225g


Gelul de duș miroase divin! (^◡^ ) Loțiunea pentru corp are un iz fresh, de citrice, iar textura sa cremoasă se absorbe rapid în piele, lăsând-o hidratată, ușor parfumată și catifelată.


Sarea de baie Lord of Misrule - preț 11 lei


Miroase exact ca gelul de duș, ce îmbină aroma de patchouli cu vanilie și piper negru.


Scrubul The Rough with the smooth - preț 16 lei


Conține granule de zahăr pentru a îndepărta celulele moarte și unt de murumuru pentru a lăsa pielea hidratată. Are un miros plăcut, de vanilie și piper negru. Spicy! ^.^


Scubul Salt and peppermint bark - preț 21 lei


Este un exfoliant untos, fiind perfect pentru pielea sensibilă. Mirosul de mentă învăluie simțurile și te revigorează. ٩(˘◡˘)۶


Cadoul Christmas Party - preț 47 lei


Acest cadou conține: crema de duș Yuzu and Cocoa (miroase a nucă de cocos cu accente fine de lămâie asiatică), jeleul de duș Snowman (are un parfum subtil de citrice) și săpunul Baked Alaska (te învăluie în miresme de citrice).



Cadoul Christmas candy box - preț 50 lei


Acesta conține patru produse roz, demne de o prințesă: săpunul Rock Star (are un parfum dulce), sarea de baie Luxury Lush Pud, gelul de duș Snow Fairy (miroase dulce, a bomboane) și spumantul de baie Candy Mountain (are o aromă de cremă de vanilie).



Cadoul Holiday Cheer - preț 109 lei


 În cutiuță se află: scrubul Salt and peppermint bark, gelul de duș Lord of Misrule, crema pentru duș Yuzu and Cocoa, jeleul de duș Santa's belly (miroase a mere verzi), Snakes and ladders (este un produs multifuncțional deoarece se poate folosi ca șampon, dar și ca săpun), săpunul Old Father Time (are o aromă proaspătă, florală de tuberoză) și săpunul Yog Nog (miroase a cappuccino).




Cadoul Comfort and Joy - preț 56 lei


Acest cadou conține: balsamul pentru corp Ro's Argan (conține ulei de argan, unt cacao, unt shea, ulei de migdale și nuci braziliene; acest produs poate fi folosit și ca balsam pentru păr), gelul de duș Twilight (miroase a lavandă și a caramel), jelul de duș The Comforter (miroase a gumă de mestecat Turbo) și săpunul Reindeer Rock (are aceeași aromă ca și gelul de duș The Comforter).



Sunt super încântată de ceea ce mi-am cumpărat, dar și de prețuri! De abia aștept să mă răsfăț cu aceste produse și să mă las învăluită în miresme îmbietoare. Mă bucur că am putut profita de reduceri de 50% și m-aș bucura dacă și magazinele din România ar avea așa promoții.

Să aveți o zi minunată!
Vă pup!
xo xo xo

2 comentarii:

  1. ai o multime de produse frumoase si interesante! sa le folosesti pe toate cu mare drag. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere