duminică, 31 ianuarie 2016

Tip of the day


Cred că multe dintre voi știți cum este să te lupți cu un păr încăpățânat ce nu are volum, se îngrașă repede și deseori vă determină să-l prindeți pur și simplu într-o coadă pentru că, mofturos fiind, nu dorește să coopereze. Mie mi se întâmplă toate aceste lucruri, așa că m-am decis ca astăzi să vă spun despre produsul care mă ajută la nevoie. Este vorba despre nimeni altul decât șamponul uscat de la Batiste.


În prezent dețin varianta XXL Volume. Îmi place pentru că absoarbe foarte bine excesul de sebum și conferă volum, astfel că deținătoarele unui făr fragil, cu firul subțire, se pot bucura de o coafură ce-și menține volumul pe parcursul întregii zile. 


Ce ne facem însă dacă suntem brunete și ni se pare că rămând reziduuri de pudră albă pe păr?
Nimic mai simplu! Eu aplic șamponul seara, înainte de culcare, atunci când observ că începe să se îngrașe la rădăcini. Până a doua zi de dimineață nu mai există urme de produs, iar părul are volum, un aspect proaspăt și miroase foarte frumos.



Sper ca acest truc să vă fie de folos. 
Eu am cumpărat șamponul Batiste la prețul de 21 lei. Îl puteți găsi aici.


Vă doresc o zi frumoasă, presărată cu momente care să vă aducă bucurie în suflet!
Kisses!
Oana

10 comentarii:

  1. Eu am parul foarte voluminos, si crede-ma, not verry happy about it :))

    RăspundețiȘtergere
  2. eu oricum îl prind mai mereu într-un fel sau altul, lăsat liber mă face să transpir și mai rău și mi se lipește de față, total aiurea faza, deși am un păr cam cu aceleași probleme ca și al tău

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu il prind deseori atunci cand merg la serviciu, insa am zile in care doresc sa-l las putin liber, mai ales ca obisnuiesc sa-l prind destul de strans. In sezonul rece chiar imi place sa-l tin desfacut pentru ca-mi tine de cald. Stiu la ce te referi cand spui ca ti se lipeste de fata... si mie imi displace senzatia. Solutia mea este sa rasucesc putin bretonul si sa-l prind cu agrafe, astfel incat sa-mi simt fata libera.

      Ștergere
  3. Am avut si eu varianta asta, dar o prefer mai mult pe cea Original.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place si aceasta varianta deoarece mi se pare mai eficienta si pentru ca ma ajuta sa am un par cu volum.

      Ștergere
  4. ce idee interesanta, am sa incerc mai ales ca parul meu se ingrasa foarte repede

    RăspundețiȘtergere