joi, 11 februarie 2016

Cumpărături din Lidl



În fiecare săptămână dau o fugă până la Lidl pentru a vedea noutățile și, bineînțeles, pentru a cumpăra produse calitative la prețuri accesibile. Acum două zile am făcut o astfel de călătorie și am găsit produse interesante. ^.^




Am început această sesiune de shopping la raionul cu dulciuri. Yummy! De aici mi-am ales două napolitane Roger (preferatele mele), un baton cu ciocolată și caramel de la Mister Choc și o ciocolată cu lapte, ce conține bucăți de biscuiți Oreo (foarte gustoasă!). 



Mi-am continuat călătoria la raionul cu iaurturi unde privirea mi s-a oprit asupra iaurturilor în stil indian. Am ales unul cu aromă de mango și unul cu lămâie și ceai verde. De când le-am cumpărat mi-am imaginat că voi avea în gură o explozie de arome plăcute și interesante, dar, spre dezamăgirea mea, nu a fost așa. Iaurturile nu au avut un gust deosebit, ci unul obișnuit, de iaurt cu fructe. Am fost foarte dezamăgită! ( ˘︹˘ )



Întotdeauna port cu mine un pachet cu șervețele umede. Cele de la Frotto sunt preferatele mele. Au un miros plăcut și sunt delicate cu pielea. Love them!



Înainte de a mă îndrepta spre casă, m-am oprit și la raionul cu produse pentru îngrijirea corpului de unde mi-am ales două geluri de duș care îmi plac foarte mult și un gel pentru igienă intimă de la Cien.


Tropical Mango miroase a gumă de mestecat (m-am îndrăgostit imediat de acesta), iar cel Sensitive are un parfum fresh și elegant ce îmi place foarte mult. Fiind creme de duș, mă aștept să fie hidratante. 



Gelul pentru igienă intimă mi-a fost recomandat de sora mea și îmi pare bine că l-am cumpărat. Are un miros plăcut, de plante, conține aloe vera, nu are parabeni, fiind un produs delicat.


Vă doresc tuturor o zi frumoasă și cât mai ușoară! 
xo xo xo
(>‿◠)✌ 

2 comentarii:

  1. foarte bine arata ciocolata cu Oreo :D
    eram si eu curioasa de acele iaurturi. Bine ca ti-am citit articolul inainte sa le cumpar
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciocolata este delicioasa! O recomand, mai ales ca imi plac si biscuitii Oreo. Cat despre iarturi...nu au nimic special. Multumesc pentru vizita! Pupici!

      Ștergere