sâmbătă, 25 august 2012

O PIELE FINĂ ŞI CATIFELATĂ


Bună, fetelor!

Este weekend şi asta înseamnă că avem mai mult timp pentru noi. Ne putem răsfăţa cu o mască facială sau corporală, o manichiură, o pedichiură... Desigur putetem vizita un salon de înfrumuseţare sau ne putem răsfăţa în confortul propriei case.


Iată câteva sfaturi pentru o piele catifelată:
  • Exfoliaţi pielea uscată cu o perie pentru corp. Este recomandat să faceţi acest lucru dimineaţa, astfel încât veţi beneficia de un masaj ce va îmbunătăţi circulaţia sângelui. Micul secret este că obiceiul acesta vă ajută să scăpaţi de celulită.
  • Folosiţi buretele de baie în timpul duşului  pentru a avea o piele moale şi catifelată. Puteţi uita de scruburile pentru corp!
  • Dacă totuşi doriţi o exfoliere mai puternică a pielii puteţi amesteca într-un bol zahăr, fulgi de ovăz şi ulei de măsline. Este bine ca fulgii de ovăz să fie mărunţiţi cu ajutorul unui blender, astfel evitaţi să înfundaţi scurgerea de la baie.
  • Folosiţi sare de mare atunci când faceţi baie deoarece detoxifică, hidratează pielea şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.
  • Preparaţi-vă singure o mască facială de ciocolată care vă va lăsa tenul foarte hidratat. Amestecaţi o lingură de cacao, una de miere, două linguri de iaurt şi o lingură de fulgi de ovăz. Lăsaţi să acţioneze timp de 15 minute, apoi clătiţi. Produsul care vă rămâne nefolosit poate fi păstrat la frigider 3-4 zile.



Toate aceste sfaturi pe care le-am împărtăşit cu voi sunt testate personal. Sunt simple, dar fac diferenţa!

2 comentarii:

  1. Masca cu ciocolata trebuie pusa in aplicare. Momentan imi lipseste pudra de cacao, dar dau o fuga pana la magazin. Pe mine ma binedispune instant mirosul de cacao si asta a fost motivul principal pentru care imi cumparam masti la plic cu ciocolata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noua ne place mult ciocolata. Cred ca este o "problema" a tuturor fetelor...:) xo xo

      Ștergere