marți, 16 octombrie 2012

5 probleme - 1 soluție


Bună, fetelor!

Astăzi dorim să vă vorbim despre un produs, care cu siguranță se găsește în fiecare bucătărie. Acest produs este soluția a 5 probleme care de multe ori ne dau bătăi de cap. Este vorba despre... despre... bicarbonatul de sodiu.


Problema nr.1 - Ten cu imperfecțiuni
 Amestecați 1 linguriță de bicarbonat de sodiu cu 1 linguriță de apă. Folosiți acest amestec să vă exfoliați fața. Veți observa îmbunătățiri ale tenului imediat!
Problema nr.2 - Picioare obosite
Este o problemă des întâlnită, mai ales la noi, femeile. Alocați-vă timp pentru o baie caldă pentru picioare în care să amestecați câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu cu apă călduță și cu siguranță vă veți simți mai bine.
Problema nr. 3 - Curățarea covoarelor
Soluțiile pentru curățare conțin multe chimicale dăunătoare sănătății noastre. Pentru o casă curată trebuie doar să adăugăți jumătate de cană de bicarbonat de sodiu la 10 litri de apă caldă. Rapid, ușor și sănătos!
Problema nr. 4 - Părul gras
Este o problemă care dă multe bătăi de cap. Dar am găsit soluția perfectă! Adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu în șamponul preferat. Astfel părul va fi curat și strălucitor.
Problema nr. 5 - Transpirația și mirosul neplăcut
Pentru înlăturarea acestora presărați puțin bicarbonat de sodiu la subraț sau în pantofi. Acesta va împiedica transpirația și mirosul neplăcut să-și facă apariția.


Sperăm că această postare vă va fi utilă!
Să aveți o zi minunată!
Fiți optimiste! xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu