joi, 18 octombrie 2012

Cremă Biotissima Review


Bună, fetelor!

Pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă, de aceea necesită o mai mare atenție din partea noastră în ceea ce privește îngrijirea. Când vine vorba despre alegerea produselor pentru zona ochilor încercăm să le alegem pe acelea care sunt delicate cu pielea și, bineînțeles, să fie cât mai naturale.
Astăzi dorim să vă vorbim despre o cremă pe care am încercat-o și care ne-a plăcut foarte mult. Este vorba despre crema pentru ochi și gât Biotissima.

  Este o cremă naturală ce nu conține parabeni. Este bogată în antioxidanți, acizi grași, omega 3, 6 și 9. Această cremă conține aloe vera, ulei de măsline și unt de shea, toate acestea având rolul de a hidrata și de a îmbunătăți aspectul pielii.

Crema Biotissima are o formulă ușoară, se absorbele rapid în piele, lăsând-o hidratată. Promite că atenuează ridurile, fapt pe care l-am observat și noi.
Vă spunem un secret, dar să nu-l mai spune-ți nimănui! :) Pentru că ne-a plăcut ce efect a avut asupra pielii din jurul ochilor, am aplicat-o pe întreaga față și... ne-a plăcut foarte mult! Am observat că tenul este mai luminos și mai hidratat.

Crema vine într-un ambalaj drăguț,de sticlă, lucru ce ne place mult. Cantitatea este una generoasă, de 50ml, ceea ce înseamnă că putem folosi produsul un timp îndelungat. Mirosul nu e tocmai cel mai plăcut, fapt ce poate fi deranjant pentru unele persoane , dar noi ne-am obișnuit cu el.
Biotissima se găsește pe site-ul life-care.com la prețul de 60 de lei. Este un preț foarte bun având în vedere calitatea și cantitatea produsului. Crema se adaugă pe lista produselor favorite!

Vă dorim o zi plină numai de clipe minunate!
xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu