marți, 27 noiembrie 2012

Aliatul tău împotriva acneei


Bună, fetelor!

Gata! Acneea nu mai are nicio șansă de izbândă. Super-produsul este acum aici și nimic nu-i stă în cale. Chiar dacă acneea și-a trimis toată armata ei, a pierdut războiul. Identitatea super-produsului nu este secretă, așa că dacă acneea tot încearcă să vă doboare, puteți apela la el oricând. Numele său este Grease Lightning de la Lush.


Grease Lightning are 45g și vine într-un recipient micuț și drăguț. Este foarte ușor de folosit deoarece este prevăzut cu o pompiță. Aceasta distribuie cantitatea potrivită pentru o aplicare pe întreaga față.
 Conține: rozmarin și ulei de arbore de ceai pentru a lupta împotriva bacteriilor, aloe vera pentru a calma pielea, suc de struguri pentru a-i oferi prospețime tenului și ulei de hamamelis care are efect astringent.
 

Produsul este sub forma unui gel incolor și, pentru aplicare, este de ajuns o singură pompiță, de aceea un tub va dura luni de zile. Gelul se aplică pe pielea curată, direct pe zonele afecte, dimineața și seara. Începe să-și facă efectul de îndată ce este aplicat. Produsul se absorbe rapid în piele și se va simți o senzație de prospețime. Face minuni împotriva acneei, o tratează și previne apariția acesteia. Când gelul intră în piele, apare o ușoară senzație de strâns. Dar acest lucru se poate repara ușor deoarece după aplicarea cremei de fața (la 30 de minute după aplicarea gelului) această senzație dispare. Grease Lightning este un produs ce trebuie testat, va avea numai efecte minunate asupra tenului. Acesta se găsește în magazinele Lush, dar și pe site-ul lush, la prețul de 43,80 lei.


Fiți vesele și nu uitați să străluciți, steluțelor! xo xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu