sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Mască de față Queen Helene Mint Julep Review


Bună, fetelor!

Vedeta de astăzi este masca pentru față Mint Julep Masque de la Queen Helene. Această mască a declarat oficial război imperfecțiunilor. Victoria este a noastră! Datorită ei, acum suntem regine ale Tărâmului Ten Frumos și Zero Imperfecțiuni. Așa că, haideți, înarmați-vă cu câte-o mască și porniți și voi la război împotriva imperfecțiunilor!




 Ce spun ei?
Susțin că ajută la tratarea acneei și a punctelor negre, micșorează porii.

Ce am observat?
Ce promite, face. Rezultatele se pot observa încă de la prima utilizare. Lasă pielea moale, catifelată, mai luminoasă, iar cu fiecare utilizarea se poate observa faptul că imperfecțiunile tenului se estompează. Când am aplicat-o pentru prima dată, am simțit mici înțepături (indiciu că își face treaba), dar, cu cât este folosită mai mult, această senzație dispare.
Are culoarea verde, așa că veți face parte din familia lui Shrek atunci când o veți aplica pe ten. :) Mirosul este revigorant, de mentă.


Cum se utilizează?
Se aplică pe fața curată și se lasă să acționeze timp de 15 minute (masca va începe să se usuce). Se clătește fața cu apă călduță.

De unde se poate achiziționa și cât costă?
Am cumpărat-o de pe site-ul iHerb, la prețul de 3,84$ (aprox. 13,4 lei) pentru 226,8g.

Concluzia:
Masca de față Mint Julep Masque de la Queen Helene este o mască ieftină, care ajută la îmbunătățirea aspectului tenului. Deja am întrodus-o în rutina de îngrijire a tenului.

Să aveți un weekend minunat! xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu