miercuri, 24 iunie 2015

Noi achiziții de care sunt foarte încântată


Salutare, fete dragi!

Sper că sunteți bine cu toate, că ați terminat sesiunea sau anul școlar, iar cele care mergeți la serviciu... sper că sunteți pregătite pentru concediu. Eu visez cu ochii deschiși la mare și sper să ajung acolo cât de curând. Mai am o săptămână și spun bye -bye muncii. :) Până atunci mă gândeam să vă arăt câteva lucruri drăguțe pe care le-am găsit la reducere.



În Cora Lujerului există un magazin numit Mim Paris. L-am cam ocolit deoarece aveau prețuri mari, însă weekendul trecut am observat că au reduceri, drept prin urmare mi-am făcut curaj și am intrat.

Prima oară am observat un colier colorat și jucăuș, dar delicat în același timp. 


Prețul colierului era redus de la 30 la 15 lei, așa că m-am decis să-l iau.


Am găsit și o bluziță tare frumoasă! Este din dantelă și are o broderie specială.



Bluza are mâneci în formă de clopot, nimic exagerat însă. Mărimea articolului este universală, așa că bluzița este lejeră, dar se așază frumos pe corp.



Partea de jos a bluzei este ușor arcuită și decupată în linii curbe. 


M-a uimit foarte mult reducerea aplicată acestui produs: prețul inițial era de 120 lei, iar la reducere era de 38,70 lei. Sunt foarte încântată că am găsit o reducere așa avantajoasă! ^_^


La chioșcul de ziare am zărit revista Unica pe care mi-am cumpărat-o deoarece era însoțită de o loțiune cu factor de protecție solară 40.


Loțiunea are o consistență care îmi place deoarece nu este deloc uleioasă. Singurul minus este parfumul cam puternic. Nu mai auzisem de brandul Sun Renaissance, așa că am căutat pe internet și am văzut această cremă în unele farmacii la prețul de 30 lei.





Vă îmbrățișez cu drag!
Aveți grijă de voi!
Kisses!
xo xo xo 


4 comentarii:

  1. sa folosesti cu placere tot ce ai cumparat. colierul e adorabil. imi place mult si bluzita. :) mi-ar trebui si mie ceva asa diafan. :D
    ai facut afacere buna si cu lotiunea cu SPF. eu sunt mai mult adepta uleiurilor cu SPF asa ca spun pas de data asta. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uleiuri cu SPF chiar nu am incercat. Probabil pentru plaja sunt foarte bune, dar si pentru momentele in care dorim sa dam pielii un efect de stralucire. Multumesc pentru comentariu! Te pup!

      Ștergere
  2. ador bluzita..sa o porti cu placere
    intradevar nici eu nu am mai auzit de lotiunile distribuite cu revista, si nu mi-a atras atentia nici in farmacii
    http://albastruintens.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu, Ramo! Ma bucur ca ti-a placut bluzita! Pupici!

      Ștergere