sâmbătă, 19 septembrie 2015

3 produse ieftine pe care le testez în prezent


Salutare, fete dragi!


Sper că toată lumea este bine, că v-ați acomodat cu programul de școală/seviciu și că aveți un weekend frumos având în vedere că vremea însorită nu se îndură să ne părăsească. :)

Astăzi doresc să vă prezint 3 produse extrem de ieftine pe care am ales să le testez. Nu de puține ori am avut plăcuta surpriză de a descoperi produse care nu costă foarte mult, dar care au rezultate bune și foarte bune. Iată ce am ales de pe rafturile magazinului Carrefour:





 1. Cremă hidratantă cu vitamina A  - Velur Lux


- mi-a atras atenția faptul că este concepută de un biolog
- conține vitamina A, un ingredient ce ajută procesul de exfoliere al pielii, în acest fel tenul devenind mai catifelat și mai hidratat
- este o cremă hidratantă, potrivită pentru a fi folosită în sezonul rece
- conține alcool, parabeni și parfum, însă nu a produs nicio reacție neplăcută pielii mele sensibile
- se absoarbe rapid în piele, are o consistență foarte lejeră
- nu lasă peliculă grasă pe piele, de aceea o pot folosi dimineața, înainte de a mă machia
- are un miros plăcut (îmi amintește de crema Apidermin)
- a costat 8,40 lei


2. Gel spumant demachiant Happiness de la Gerovital


- este destinat tenului mixt/gras, de aceea l-am și achiziționat.
- nu usucă tenul
- demachiază foarte bine
- conține granule exfoliante, însă acestea nu sunt deloc abrazive, deci nu mi se pare a înlocui exfoliantul (nici nu pretinde acest lucru)
- nu conține parabeni, ceea ce mă bucură foarte mult
- are un miros foarte plăcut, dulce-fructat
- conține extract de afine, ingredient cu efect antimicrobian
- preț: 10,50 lei/200ml


3. Ser cu acid hialuronic de la Delia Cosmetics


- acest ser conține acid hialuronic, fiind destinat unui ten matur deoarece luptă împotriva formării ridurilor
- mi-a atras atenția descrierea de pe ambalaj: tratament intensivdeci îmi înțelegeți curiozitatea, în condițiile în care serul acesta costă doar 15,80 lei
- se aplică de două ori pe săptămână
- recipientul este din sticlă și este dotat cu o pipetă
- 2-3 picături sunt suficiente pentru față și gât
- l-am folosit de câteva ori și am constatat că se absoarbe extrem de rapid în piele (în câteva secunde), tenul rămâne catifelat, nu mi-a iritat pielea, are un miros foarte delicat și discret
- expiră în 6 luni de la deschidere, însă nu cred că mă va ține atât deoarece recipientul este micuț (10 ml) 


Acestea sunt produsele pe care le testez în prezent. Le voi folosi un timp mai îndelungat pentru a-mi face o părere despre efectele acestora asupra pielii mele. Dacă voi constata că sunt foarte bune, cu siguranță veți mai auzi despre ele pe blog, în postări de genul Preferatele lunii.


Vă doresc un weekend frumos și liniștit!
Kisses!
xo xo xo 

16 comentarii:

  1. Sincer degeaba crema a fost conceputa de un biolog daca e plina de alcohol, parabeni si parfum. Sfatul meu este sa eviti produse care contin aceste ingrediente. Poate pe moment nu fac rau..dar in timp tenul va avea de suferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca aceste ingrediente nu sunt benefice pentru piele. Din pacate le gasim in foarte multe produse, nu doar in creme, ci si in demachiante, sampoane, etc. Sper ca aceasta crema contine o cantitate mica de astfel de substante. O voi folosi o vreme sa vad cum se comporta pielea. Oricum, nu o voi achizitiona o perioada indelungata deoarece prefer produsele bio, fara parabeni, parfum sau alte "minunatii". Multumesc pentru comentariu! Pupici!

      Ștergere
    2. Da..stiu ca se gasesc in multe produse aceste ingrediente, dar daca stim cat de mult dauneaza e bine sa le evitam.
      Iti poti da seama de cantitatea unui ingredient in functie de locul unde e mentionat in lista. De exemplu daca primul ingredient e alcohol atunci acest ingredient e intr-o cantitate mare. Cu cat se regaseste mai catre finalul listei cu atat e intr-o concentratie mai mica :)

      Ștergere
    3. Asa este! Parabenii si parfumul sunt la coada listei, de aceea m-am gandit ca nu este extrem de daunatoare.

      Ștergere
  2. abia aștept recenziile acestor produse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt nerabdatoare sa vad ce efecte vor avea asupra pielii mele daca le folosesc un timp mai indelungat. Voi reveni cu pareri. Multumesc pentru comentariu! Pupici! xo

      Ștergere
  3. Si eu am vazut produsele Delia in Auchan parca.. si chiar sunt tentante. Un mic truc si un sfat :Cumpara apa de tei de la Mayam(15 lei), + acid hialuronic(15 lei )+ vitamina c(6 lei) si amesteca-le pe toate si tinele la frigider intr-o sticluta cu dozator spray. Si aplica diimeata si seara pe tenul curat.Simplu si foarte eficient. un pic mai scump poate, dar chiar merita :) pupici cu drag:*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sfat! Chiat mi-am cumparat vitamina C pudra de la Mayam, precum si BHA acid salicilic si coenzima Q10, tocmai pentru a-mi prepara singura seruri. Pupici!

      Ștergere
  4. De la Delia mi-am luat si eu un ser pentru ochi, tot ca si tine, din curiozitate. Il tin in frigider si il mai aplic seara. Pare destul de ok momentan, dar sunt curioasa cum e produsul tau. Cand ajung in Auchan il iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am luat serul din Carrefour. Acolo nu am vazut si serul pentru ochi. M-ar interesa daca da rezultate. Poate ii faci o recenzie pe blogul tau dupa ce te convingi de calitatile acestui produs. Pupici!

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Si eu. Mi-ar placea sa incerc branduri celebre, insa trebuie sa economisesc mai mult timp pentru a-mi permite. Intre timp, incerc si variante mai ieftine. :)

      Ștergere
  6. Am mai gasit si eu cateva cosmetice ieftine care mi-au placut mult, insa cele mai bune au confirmat expresia "cat dai, atat face".
    Dintre cele trei produse, mi-e cunoscut doar gelul de la Gerovital, dar chiar sunt curioasa ce feedback vor primi aceste produse mai mult decat convenabile, dupa o folosire mai indelungata :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, unele produse scumpe sunt foarte bune, insa mi s-a intamplat sa testez si unele care nu au niciun efect, dar au pretul piperat. Si eu sunt curioasa daca voi observa vreun efect vizibil in urma folosirii acestor produse. Revin cu impresii. Pupici!

      Ștergere
  7. Nu va suparati. Unde as mai putea gasi aceasta crema? A disparut de pe piata si era extrem de buna. Nu mi apareau cosuri deloc pe fata. Va rog sa ma ajutati! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Poți să le trimiți un mesaj în care să le soliciți informații despre această cremă. Îi poți contacta la această adresă: lotus95cosmetics@emag.ro.

      Ștergere