luni, 15 februarie 2016

Cumpărături de pe Aoro



Dacă mă urmăriți de mai multă vreme, știți deja că îmi place să fac cumpărături pe site-ul Aoro. Îmi place acest site deoarece comercializează o gama largă de produse (câteodată stau ore în șir navigând printre numeroasele pagini) (◔◡◔), iar prețurile sunt acceptabile. Majoritatea produselor cumpărate la ultima comandă sunt produse pe care nu le-am mai încercat, de aceea sunt foarte entuziasmată și sper ca acestea să nu mă dezamăgească.




Primul produs adăugat în coș a fost șamponul uscat XXL Volume de la Batiste. Un șampon fără de care nu pot trăi, este preferatul meu deoarece absoarbe excesul de sebum și dă volum părului.



În sezonul rece, pielea tenului meu are de suferit din cauza frigului și a vântului. Pentru a combate pielea uscată, am ales să încerc săpunul lichid de la Clinique. Mă bucur de alegerea făcută, căci până acum acest produs a știut cum să-mi îngrijească tenul, lăsându-l curat și hidratat, fără a-mi provoca iritații. 



Răsfoind paginile site-ului, am observat spray-ul pentru fixarea machiajului Sweet Cotton de la Holika Holika. Am căutat câteva impresii pe internet și am găsit un review în care se spunea că acesta este la fel de bun ca și spray-ul de la Urban Decay, de aceea m-am hotărât să încerc și eu acest spray. Sper să nu mă dezamăgească! Fingers crossed!



Tot de la Holika Holika mi-am ales și o cremă pentru față, dar și un toner. Ambele produse fac parte din gama Aqua Fantasy, iar acestea conțin apă din zona glaciară a Islandei, dar și apă termală. Ingrediente interesante, nu-i așa?
Crema pentru față are consistența asemănătoare cu a unui gel, se absoarbe rapid în piele, lăsând-o hidratată. Îmi place efectul revigorant pe care îl are. 



Tonerul pentru față promite să hidrateze și să ofere luminozitate tenului. Acest produs are o textură interesantă, parcă în sticluță au fost transformate în pulbere mai multe perle. Arată exact ca un elixir și sper să fie unul benefic pentru tenul meu. Până acum am observat că tenul rămâne curat, catifelat și hidratat, oferindu-i și o strălucire sănătoasă.

Pe lângă ingrediente, am fost atrasă și de ambalajul celor două produse deoarece am primit și două medalioane inscripționate cu numele mărcii Holika Holika pentru a le atașa la capacul acestora. Fancy! ◠‿◠



Înainte de a plasa comanda, pe site poți alege un mini cadou. De data aceasta, am ales mostra de pastă de dinți Medi Blanc pentru albirea dinților.


Listă de prețuri:
  • Șampon uscat Batiste XXL Volume - 21 lei (îl găsiți aici);
  • Săpun lichid pentru ten de la Clinique - 69 lei (îl găsiți aici);
  • Spray pentru fixarea machiajului Holika Holika Sweet Cotton - 31 lei (îl găsiți aici);
  • Cremă pentru față Aqua Fantasy - 64 lei (o găsiți aici);
  • Toner pentru iluminare Aqua Fantasy - 64 lei (îl găsiți aici).


Sper că v-a făcut plăcere să citiți această postare, căci mie îmi face mare plăcere vizita voastră!

Vă îmbrățișez și vă doresc o zi frumoasă!
xo xo xo
(✿◠‿◠)  ♥

3 comentarii:

  1. sa folosesti cu drag tot ce ai cumparat. sunt tare interesata de spray-ul pentru fixarea machiajului asa ca astept detalii despre el. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi place mult samponul uscat pt volum xxl de la batiste. imi place ca intr-adevar da volum parului si arata foarte bine.
    sa le folosesti cu drag! ;*

    RăspundețiȘtergere