marți, 2 februarie 2016

Cumpărături iHerb



În fiecare iarnă stau cu ochii pe starea vremii din America pentru a ocoli vreo furtună atunci când îmi propun să fac cumpărături de pe iHerb. Am prins câteva zile însorite și, fără să stau prea mult pe gânduri, am plasat o comandă.
Astăzi vreau să vă prezint produsele achiziționate de care sunt foarte încântată.






Pentru față am achiziționat următoarele produse:
- Nectarul facial de la bee naturals - 56g - preț 59 lei
- Cremă regeneratoare cu probiotice, celule stem din fructe și vitamina C de la Andalou Naturals- 12 ml - preț 20,5 lei
- Scrub facial cu celule stem din argan și factor de creștere din Chlorella organică de la Acure - 118 ml - preț 28 lei

Pentru mâini și corp am cumpărat crema Madre Magic cu miere Manuka (56 g - preț 20,5 lei) și untul de corp Out of Africa (227g - preț 58 lei) .



Scrubul facial Brightening Facial Scrub de la Acure conține ingrediente organice precum: mușețel, gălbenele, aloe vera, mentă, cât și uleiuri de argan, măsline și nucă de cocos.
Are o consistență cremoasă și poate fi folosit cu încredere de 3 ori pe săptămână deoarece particulele abrazive sunt delicate cu tenul.


Crema cu probiotice și vitamina C hidratează foarte bine și se absoarbe rapid în piele. Conține ingrediente organice, nemodificate genetic și are un parfum subtil de portocală.




 Este pentru prima dată când folosesc un nectar facial. Deși are o consistență lăptoasă, este un produs delicat, ușor parfumat, care poate fi folosit cu succes înaintea aplicării cremei pentru față. Îl folosesc atât dimineața, cât și seara și sunt mulțumită de efectele sale.



Îmi plac produsele apicole și m-am decis să încerc această cremă cu miere Manuka. Cu toate că are un miros nu tocmai plăcut, o folosesc pentru hidratarea mâinilor. Ca să diminuez intensitatea parfumului neplăcut am apelat la un truc: am încălzit ușor recipientul cu cremă și am adăugat câteva picături de ulei de rozmarin. Cu ajutorul unei spatule am omogenizat compoziția și am obținut un amestec care este plăcut parfumat.



Am ales untul de corp de la Out of Africa pentru că este vegan,  nu are parfum sau parabeni și conține vitaminele A, E și F. Este foarte hidratant și poate fi folosit pentru catifelarea pielii călcâielor și a coatelor, estomparea vergeturilor, cât și pentru tratarea psoriazisului și a diverselor eczeme.
Are un iz subtil de cacao, iar cantitatea de produs este generoasă.

Sper că v-am făcut curioase încât să vizitați siteul iHerb și să plasați o comandă cu produse organice și hidratante.  :)

Spor la cumpărături!

xo xo xo

6 comentarii:

  1. Am luat si eu crema de fata de la Andalou, sper sa se potriveasca tenului meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa daca va avea efectele scontate. Trebuie sa o folosesc mai mult timp pentru a-mi forma o opinie despre aceasta.

      Ștergere
  2. vad ceva noutati, nu am mai intrat de ceva timp pe sit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma pot abtine sa nu vizitez siteul saptamanal. Imi completez lista cu produse preferate si citesc review-uri. :)

      Ștergere
  3. si eu am plasat in weekend o comanda iHerb si astept sa ajunga. :)
    pare tare interesant nectarul facial. poate ne spui mai multe despre el intr-un review. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta voi reveni cu impresii despre acest produs. Te pup!

      Ștergere