marți, 31 iulie 2012

July empties - produsele pe care le-am terminat luna aceasta

Bună, fetelor!

Este ultima zi din lună şi ne întrebăm unde a zburat timpul aşa de iute!... Pare că zilele trec foarte repede şi nu ştim când s-au scurs două luni de vară. Timpul trece... noi cosmetice folosim.... deci e timpul pentru July empties.
Luna aceasta avem câteva produse de îngrijire personală, un parfum şi un spray de corp, iar din categoria machiaj doar un rimel şi un luciu de buze deoarece a fost foarte cald şi am optat pentru minimum de produse aplicate pe piele.


Exfoliant Ocean Salt de la Lush - foarte bun pentru îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafaţa pielii, are un miros foarte plăcut, fresh, este potrivit pentru pielea corpului, dar şi pentru faţă (toate tipurile de ten), hidratează pielea, lăsând-o moale şi catifelată.
Şampon Supersoft de la Schwarzkopf - conţine proteine din iaurt şi extract de fructe de pădure roşii, este special creat pentru părul vopsit, conţine filtre UV, miroase foarte delicios :). Lasă părul hidratat, foarte mătăsos şi strălucitor .
Loţiune de corp Skin Sin de la Lush -  miroase a cireşe, are o textură light şi hidratează foarte bine. 
Demachiant Gentle Cleansing Milk de la Cien (din Lidl) -  conţine lotus şi mătase, este foarte blând cu tenul, îndepărtează machiajul foarte bine, dar pentru a înlătura rimelul trebuie insistat puţin. 


Apă de toaletă Scentini Plum Twist de la Avon - are un miros fructat, dulce, light
Spray de corp Naturals Cherry Blossom - are un miros dulce, este foarte răcoritor,  potrivit pentru zilele toride


Rimel The Collosal Volum Express de la Maybelline - conferă volum genelor fără a le încărca
Luciu de buze de la e.l.f. - Baby Lips - are un miros plăcut, textura nu este lipicioasă


Voi ce produse aţi terminat recent? Ne-ar plăcea să ştim care este favoritul vostru pentru luna aceasta. xo






2 comentarii:

  1. Eu de obicei folosesc Lapte de corp cu diverse arome de la YR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nu le-am incercat, dar multe fete vorbesc de bine brandul YR, asa ca ma gandesc sa testez si eu produsele lor. Multumesc pentru ca citesti blogul! xo xo

      Ștergere