vineri, 14 septembrie 2012

Mini Haul e.l.f.


Bună, fetelor!

De curând pe site-ul elf.ro a avut loc o promoție: dacă plasai o comandă în valoare de 40 lei primeai cadou The Mistery Bag, surpriză ce consta în produse oferite gratis cu o valoare de 32 sau 36 de lei. Pentru că ne plac produsele e.l.f. și pentru că eram foarte curioase ce minunății am putea să primim într-un săculeț, am plasat o comandă. Pe unele dintre produse nu le-am încercat niciodată, iar altele s-au terminat și, deoarece ne-au plăcut foarte mult, am hotărât să le cumpărăm din nou.




Kit pentru sprâncene - în nuanța Medium, costă 22 de lei
Fond de ten - în nuanța Sand, costă 39 de lei
Anticearcăn și Iluminator - în nuanța light/glow, costă 22 de lei



Șervețele absorbante pentru față - costă 9 lei
Șablon pentru sprâncene - costă 9 lei



Primer pentru fardul de ochi - în nuanța #7501, culoarea Sheer, costă 9 lei



Corector Cover Everything - în nuanța Fair, costă 15 lei
Pudră pentru față High Definition - în nuanța Translucent, costă 38 lei



 The Mistery Bag nu a fost chiar mistery. Suntem cam dezamăgite de felul în care au ambalat cadoul. Credeam că va fi sub forma unui săculeț, așa cum arătau și pe site.




 Luciu de buze - Gama Mineral- nuanța Night Owl: ne place că este mineral, deci nu conține parabeni, nuanța este foarte frumoasă, potrivită sezonului rece, iar particulele aurii îi conferă o notă de strălucire aparte.




Oja e.l.f. are aceeași nuanță precum luciul: o culoare intensă ce ne poartă cu gândul la toamnă, la prunele coapte și dulci...



Am mai primit și un cupon de 25% reducere pentru următoarea comandă.
Cu siguranță îl vom folosi!


Mulțumim că ați ales să citiți blogul nostru! Dacă doriți să facem review produselor cumpărate, nu ezitați să specificați lucrul acesta în comentarii. Să aveți o zi minunată! xo xo xo



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu