vineri, 15 februarie 2013

Pick of the week: Produsul săptămânii

Bună, fetelor!

Produsul pe care l-am folosit foarte des în ultima perioadă este setul de 2 săpunuri White Lily Snowflake Soaps de la Avon.



 Ce am observat:
  • au un miros plăcut de crini
  • săpunurile sunt cremoase
  • se topesc la contactul cu pielea
  • hidratează pielea
  • după spălare, pe corp rămâne un parfum delicat de crini


Setul de 2 săpunuri a costat 16 lei. Ar fi foarte frumos dacă cei de la Avon ar face acest produs permanent, nu doar pentru sezonul rece, bineînțeles cu altă formă... de floare de exemplu. Ar fi un produs potrivit pentru anotimpul ce bate la ușă.
Pielea este foarte încântată atunci când este răsfățată cu aceste săpunuri. :)

Voi ați încercat acest produs?
Care este alegerea voastră pentru săptămâna ce se încheie?

4 comentarii:

  1. Ce frumos arata!Si da, sunt de acord cu tine, ca Avon ar trebui sa mentina astfel de sapunele pe intreaga activitate din an.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador aceste sapunuri! Arata si miros super. Poate ca cei de la Avon se vor gandi sa reinventeze putin forma si sa pastreze aceste sapunuri.
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sapunurile de la Avon sunt extraordinare.Acum cativa ani, aveau niste sapunuri, full-size, care miroseau superb, pe alb si bleo.Nu stiu de ce le-au scos.Nici acum n-am mai gasit un sapun care sa miroase atat de bine ca sapunul acela bleo de la Avon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu săpunul despre care vorbești, însă e păcat că cei de la Avon renunță la unele produse chiar bune. Am multe exemple de produse care mi-au plăcut, însă producerea lor a fost întreruptă. Poate ar trebui să interacționeze mai mult cu clienții prin intermediul site-ului lor și să afle mai multe păreri și sugestii. Multumesc pentru comentariu. Te pup!

      Ștergere