joi, 18 aprilie 2013

Haul: iHerb Goodies

Bună, fetelor!

A trecut ceva timp de când nu am mai plasat o comandă pe site-ul iHerb. Dorul și nevoia unor noi produse cosmetice ne-au convins să cheltuim câțiva bănuți cumpărând bunătăți de pe site. Coletul a sosit în 7 zile lucrătoare.


 Pudră proteică MLO Super High Protein Powder - este ideală pentru un mic dejun rapid, gustos și sănătos. Prețul este de 11,16$.

 Toner pentru față Earth Science - conține aloe vera și acid hialuronic. Lasă tenul curat și fin. Prețul acestui produs este de 6,97$.

 Săpun pentru față Nubian Heritage - conține miere și ulei de caise. Lasă tenul curat, catifelat, iar particulele exfoliante sunt delicate cu pielea. Prețul este de 3,27$.

 Colagen Doctor's Best - este benefic pentru sănătatea oaselor, tendoanelor, ligamentelor, unghiilor, dar și pentru piele și păr. Colagenul costă 12,99$.


 Spray antibacterian EO - are miros de mentă, se absoarbe rapid și nu usucă pielea mâinilor. Prețul este de 3, 34$.

 Ser cu acid hialuronic White Egret - are o textură ușoară, miroase foarte bine, lasă tenul hidratat, fin și luminos. Prețul este de 11,98$.

 Balsam pentru buze Alba Botanica - este un balsam care hidratează și colorează delicat buzele. Prețul produsului este de 2,48$.
Balsam pentru buze Badger - are un miros plăcut de citrice, lasă buzele moi și hidratate, iar prețul este de 2,69$.

Am primit o mostră de 4 multivitamine pentru copii cu aromă de fructe. Foarte gustoase!!!

Dacă plasați pentru prima dată o comandă pe site-ul iHerb, puteți beneficia de o reducere de 10$ pentru comenzi mai mari de 40$ și de 5$ dacă valoarea comenzii este mai mică, folosind codul RIW809.
Vom reveni cu păreri despre produsele cumpărate. Până atunci suntem foarte dornice să le testăm și sperăm să ne bucurăm din plin de beneficiile acestora.
Vă dorim o zi frumoasă! xo xo xo

Un comentariu:

  1. Pe sapunul NH am pus si eu ochii, cum este serumul cu acid hialuronic, este in borcanas, nu ar trebuie sa fie ceva cu pompita, cum il aplici?

    RăspundețiȘtergere