luni, 22 aprilie 2013

My favourite shoes for spring

Bună, fetelor!

Pentru că este primăvară și vremea este destul de capricioasă, am încercat să îmi adun o minicolecție de pantofi potriviți pentru orice vreme: însorită, ploioasă ori răcoroasă.


 Acești balerini mă duc cu gândul la balerinii Tory Burch deoarece au vârful rotund și au sigla metalică rotundă și mare. I-am găsit la un magazin dintr-o stație de metrou și mi-au atras atenția imediat. Când i-am probat, am observat că au talpa foarte moale, ceea ce îi face foarte comozi.

Îmi place foarte mult faptul că tocul este puțin mai înalt ceea ce face foarte bine spatelui și coloanei. Înserțiile metalice le dau un plus de eleganță și rafinament.

 Pentru zilele ploioase am ales aceste ghete care sunt incredibil de ușoare. Îmi place faptul că sunt comode și au o culoare plăcută. Țintele aurii le dau un aspect aparte, astfel încât pot alcătui ținute variate pornind de la aceste ghete.
Am găsit aceste încălțări într-un mic boutique din orașul Vălenii de Munte.

Pentru serile în care doresc să ies în oraș optez pentru pantofii mei leopard print pe care i-am cumpărat de la Miniprix cu un an în urmă. Îmi plac la nebunie!

Voi ce piesă de rezistență potrivită acestei primăveri aveți în colecția de pantofi?

xo xo xo

2 comentarii: