vineri, 31 mai 2013

May Empties: Produsele terminate luna aceasta

Bună, fetelor!

Este sfârșitul lui mai, așa că este timpul să trecem în revistă produsele pe care le-am terminat luna aceasta.


 Șervețele demachiante de la Pure - aceste șervețele sunt special create pentru a curăța în profunzime tenul. Acesta rămâne curat și fin.
Demachiant Deep Clean Cream Cleanser de la Neutrogena - înlătură cu succes impuritățile și machiajul. Pielea se simte moale și netedă.
Exfoliant zilnic Spot Stress Control de la Neutrogena - este delicat cu pielea tenului, luptă împotriva imperfecțiunilor, în special a acneei. Conține ceai verde și castravete, două ingrediente perfecte pentru un ten frumos.
Gel Grease Lightning de la Lush - este un produs care luptă cu succes împotriva acneei. Mai multe detalii găsiți aici.
Cremă contra petelor de la Elmiplant - conține SPF15 și promite un ten mai luminos și reducerea petelor pigmentare. După folosirea acestei creme am observat faptul că tenul era mai luminos, dar petele pigmentare s-au estompat foarte puțin. Poate o utilizare mai îndelungată va avea efecte mai vizibile.

 Fond de ten de la e.l.f. - are o textură ușoară dar cam grasă, încarcă puțin tenul,are o acoperire de grad mediu.
Corector All Over Cover Stick de la e.l.f. - este micuț, de aceea poate fi purtat în geantă, are un miros plăcut și acoperă destul de bine imperfecțiunile tenului.
Luciu de buze Luscious Liquid Lipstick de la e.l.f. - am folosit nuanța Perfect Pink. Este o culoare frumoasă, un roz aprins. Lasă buzele hidratate, frumos colorate și persistă un timp îndelungat.

 Gel pentru întreținere corporală Suliform de la Hofigal - lasă pielea fină, catifelată, dar nu am observat diminuarea aspectului de celulită. Îl voi folosi în continuare pentru o piele mai fină și mai fermă, și ... poate o să facă ceva și cu aspectul inestetic al celulitei.
Loțiune de corp de Palmer's - miroase delicios, a ciocolată. Hidratează intens pielea, luptând cu succes împotriva vergeturilor. Pentru mai multe detalii click aici.
Loțiune pentru corp Naturals de la Avon - conține zmeură și hibiscus și are un miros plăcut. Am folosit această loțiune pentru a hidrata pielea mâinilor și își face treaba destul de bine.

 Apă termală de la Vichy - fortifică și calmează pielea tenului.
Parfum Tesori D'Oriente - miroase foarte bine! Toate trei avem acest parfum și îl folosim cu mare plăcere.

 Lichid emolient pentru picioare de la Avon - înmoaie și hidratează pielea picioarelor.
Mască pentru păr de la Yves Rocher - este creată special pentru părul uscat și conține fulgi de ovăz. Am observat faptul că părul rămâne ușor de periat și hidratat.
Șampon nutritiv de la Yves Rocher - conține lapte de ovăz pentru o porție bine meritată de hidratare. Lasă părul mătăsos și strălucitor. Face echipă bună împreună cu masca.

Vă dorim un weekend minunat! xo xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu