joi, 15 august 2013

Pick of the day: L'OCCITANE EN PROVENCE



Bună, fetelor!


Am descoperit L'Occitane prin intermediul unui set de produse despre care aș dori să vă vorbesc astăzi. Sunt absolut minunate datorită proprietăților benefice  pe care le au asupra pielii, dar și al parfumurilor fine cu care te învăluie.




Cutia setului este foarte frumoasă, de calitate, protejând astfel produsele din interior.


În interiorul cutiei am găsit 6 produse: o geantă pentru cosmetice, un săpun, un ulei de duș, o mini-apă de toaletă și două mostre de creme de mâini.




- geanta de cosmetice este confecționată dintr-un material rezistent, are o culoare plăcută și este prevăzută cu fermoar
- săpunul  cu extract de verbina conține ulei de palmier, hidratează pielea și are un miros foarte plăcut
- uleiul de duș îmi place foarte mult deoarece la contactul cu apa formează o spumă ce curăță pielea delicat, lăsând în urmă un parfum de migdale absolut irezistibil


- nu sunt fana parfumurilor de trandafir, dar apa de toaletă Pivoine Flora miroase foarte bine. Este un parfum dulce, floral, ce mă transpune într-o grădină plină de trandafiri cu petale catifelate.


Dintre ultimile două mostre de creme de mâini, o prefer pe cea cu parfum de cireșe. Miroase foarte bine, are o textură lejeră ce se absoarbe rapid în piele. Mirosul persistă chiar și după ce mă spăl pe mâini.

Toate aceste produse îmi plac foarte mult și mă fac să îmi doresc să testez mai multe produse de la L'Occitane. Aveți vreo recomandare?

5 comentarii:

  1. Ce set frumos, imi plac toate lucrurile din el :) eu am primit un set de lotiune de corp si gel de dus de Verbina, miroase asa de fresh si lotiunea este asa de fina :) iubesc produsele lor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac. Mi-ar face placere sa testez mai multe produse de-ale lor, dar preturile sunt un pic piperate.

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu placere! Nu am incercat niciodata produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. `Multumesc frumos! Poate o sa ai ocazia si tu sa le testezi in viitor.

      Ștergere
  3. Foarte frumoas arata setul, eu nu am prea folosit produsele lor.
    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere