luni, 14 octombrie 2013

Goodies from Lush - Cumpărături de la Lush


Bună, fetelor!

În fiecare săptămână avem câte o zi în care ne răsfățăm, fie cu ceva dulce, fie cu câteva cumpărături. De data aceasta am hotărât să ne răsplătim cu niște bunătăți cumpărate de la magazinul nostru preferat, Lush.







Loțiune tonică Eau Roma Water - conține apă de trandafir și de lavandă. Este destinată tenului sensibil și/sau uscat. Are un parfum plăcut, de lavandă. Loțiunea tonică costă 51,80 lei pentru 250g, iar gramajul de 100 g costă 29,80 lei.  Găsiți acest produs aici.



Șampon solid Squeaky Green -  promite să lase părul foarte curat și să lupte împotriva mătreții. Are un miros plăcut, a plante proaspete. Acest șampon costă 46,80 lei. Găsiți produsul aici.



Săpun Dirty - are un miros proaspăt, de mentă. De asemenea este un săpun ce poate fi folosit atât de către femei, cât și de către bărbați. Dacă aveți nevoie de o idee de cadou pentru persoana dragă, acest săpun este ideal. Am plătit pentru acest produs 27,80 lei. Găsiți săpunul aici.



Șăpun Sultana of Soap - am cumpărat două săpunuri. Miroase foarte bine!!! Este cremos și hidratant, se topește la contactul cu pielea. Mmm... arată ca o prăjitură (păcat că nu este comestibil :D ). Am plătit 27,80 lei pentru fiecare săpun. Găsiți acest săpun aici.




Voi ați încercat produsele Lush? Ce părere aveți despre acestea?

Fiți vesele, optimiste și nu uitați să zâmbiți!
Vă îmbrățișăm cu drag!
Surorile Duma xo xo xo

8 comentarii:

  1. Nu am incercat nimic de la Lush insa sunt din ce in ce mai curioasa. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa le incerci! Nu vei regreta. :) ❤ Pupici

      Ștergere
    2. Daca ar fi sa imi recomanzi un singur produs de-al lor, care ar fi? Ma tot uit la ei pe site insa sincer, nu stiu ce sa aleg... :*

      Ștergere
    3. Depinde foarte mult de nevoile pielii tale si de preferintele personale. Poti sa imi spui ce te-ar interesa: o crema, masca, sapun, lotiune, etc si o sa incerc sa te ajut. Daca ai ocazia sa ajungi intr-un magazin Lush, vei observa ca vanzatoarele sunt foarte dragute, iti ofera sfaturi si produse pe care sa le testezi in magazin pentru a vedea efectele lor.

      Ștergere
    4. Am piele uscata, par uscat deci in general caut produse hidratante...cele mai interesante ca si look par chestiilor lor pentru baie/dus/sapunuri deci cred ca mi-ar placea pt inceput sa incerc ceva din aceasta categorie...In ceea ce priveste mirosurile le prefer pe cele dulci in aceasta perioada. Sper sa ajung candva intr-un magazin Lush insa pt moment trebuie sa ma limitez la shopping online si daca nu cunosc si nu folosesc produsele, imi e destul de greu sa iau o decizie... te pup

      Ștergere
    5. Sapunurile lor sunt foarte hidratante. Dintre cele mai dulci pot enumera Sultana of Soap, Honey I Washed the Kids, Rockstar si Godmother. Pentru pielea corpului imi plac uleiurile solide pentru masaj deoarece sunt foarte hidratante si miros frumos. Mi-au placut Each Peach si Therapy. Pentru maini mi-a placut crema Handy Gurugu. Ti-as recomanda si sarurile lor pentru baie pentru ca miros frumos si hidrateaza pielea. Imi plac Honey Bee si Sex Bomb pt ca au un miros dulce. Sper ca ti-am fost de ajutor, macar un pic. :)

      Ștergere
  2. Nu am incercat nimic pana acum,am auzit despre minunatele lor produse si chiar vreau sa le incerc. Ti-ai cumparat o gramada de bunatati :X Din tot ce ti-ai achizionat tu, eu as incerca lotiunea tonica si samponul solid :)

    RăspundețiȘtergere