vineri, 11 octombrie 2013

The Procrastinating Beauty Blogger Tag


Bună, fetelor!

De curând a apărut un nou tag în blogosferă, acesta se numește The Procrastinating Beauty Blogger Tag. Mi s-a părut interesant și distractiv, de aceea m-am hotărât să răspund și eu la întrebările acestui tag.  



 1. Name a beauty regime that you rarely do. - Numește o etapă de înfrumusețare pe care rar o îndeplinești. 

Îmi place să am grijă de pielea mea, să urmez toți pașii de îngrijire. Dar trebuie să recunosc că în ultima vreme nu am mai aplicat nicio mască de față pe ten. Poate că din cauza oboselii, a timpului ce mă presează, nu am mai acordat atenție acestui aspect.

2. Is washing your make-up brushes something that you do regularly? - Îți speli pensulele de machiaj cu regularitate?

Da. Asemăn spălatul pensulelor cu demachierea. Îndepărtăm machiajul de pe față pentru a avea un ten frumos, spălăm pensulele pentru ca acestea să aibă o viață mai îndelungată și de asemenea acest lucru ne ajută să avem un ten fără imperfecțiuni.


3. How long will you last with chipped nail polish? Cât timp reziști cu oja sărită de pe unghii?

Nu îmi place ca oja să fie sărită de pe unghii, de aceea îmi schimb des culoarea de pe unghii.


4. How long will you put off buying/replacing a beauty product, even if you need it? - Cât timp poți renunța la cumpărarea/recumpărarea unui produs de beauty, chiar dacă ai nevoie de el?

Dacă este vorba despre un produs de îngrijire a pielii mă simt mai bine dacă am stocul refăcut înainte ca acesta să se termine. Dacă este vorba despre un produs de machiaj pot amâna cumpărarea/recumpărarea acestuia cu câteva săptămâni.


5. What is your worst beauty habit? - Care este cel mai rău obicei de beauty?

Uneori îmi mai odihnesc fața în palmă. Știu că în acest fel microbii de pe mâini se pot transfera pe față, cauzând apariția imperfecțiunilor. Așa că am devenit nedespărțită de gelul antibacterian.


 6. Name something non-beauty related that you put off doing all the time. - Numește un lucru nelegat de frumusețe pe care îl amâi mereu.

Nu am cine știe ce talent, dar îmi place foarte mult să desenez. Deoarece în ultima vreme am fost ocupată cu alte lucruri, nu am mai avut timp și de acest hobby. Acum două-trei săptămâni mi-am cumpărat un bloc pentru desen hotărâtă să încep să desenez mai des, dar până acum am tot amânat acest lucru.


7. When going out somewhere, do you leave getting ready to the last minute? - Când te pregătești să mergi undeva, lași aranjarea pe ultima sută de metri?

Când trebuie să mă pregătesc pentru a merge undeva îmi place să încep să mă pregătesc din timp, câteodată cu o oră înainte. :)


8. Can you commit to spending bans? - Poți să te oprești din făcut cumpărături?

Da! Am luat decizia de a-mi cumpăra un produs numai dacă am terminat cel puțin trei produse.


9. How organized is your make-up and nail polish collections? Cum îți organizezi produsele de machiaj și ojele?

Produsele pentru machiaj le am puse într-un coșuleț, pensulele sunt puse într-un suport pentru pensule, iar ojele îmi place să le sortez pe culori și să le pun în diferite coșulețe (am trei coșulețe pline cu oje). Îmi place să am toate produsele organizate. Chiar dacă e raftul plin cu produse și toată lumea îmi spune că am multe lucruri, fiecare își are locul lui. În spate sunt produsele pentru păr (fixativ, șampon, balsam...), pe următorul rând sunt produsele pentru corp (geluri, loțiuni...), iar pe rândul din față sunt așezate produsele pentru îngrijirea tenului și coșulețul cu produse pentru machiaj.

Vă invit pe toate să completați acest tag. O să fie distractiv!

Vă doresc să aveți parte de o zi senină și liniștită! 
xo xo xo

4 comentarii:

  1. Foarte tare tag-ul (I <3 tags :X), a venit la momentul perfect :D O sa raspund si eu la intrebari in week-end :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-abia astept sa citesc si raspunsurile tale la acest tag! ❤ Te pup

      Ștergere
  2. ce tare e tag-ul, mi-a facut placere sa il citesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e un tag interesant. Ma bucur foarte mult ca ti-a facut placere sa-l citesti. Pupici ♥

      Ștergere