joi, 24 aprilie 2014

1001Cosmetice.ro Haul




Am avut parte de un concediu minunat, cam scurt, dar m-am simțit foarte bine! M-am odihnit, am petrecut clipe minunate alături de cei dragi și m-am răsfățat cu multe cumpărături. Ahhh! Ce frumos!!! :D

Astăzi vreau să vă arăt ce mi-am cumpărat de pe site-ul 1001cosmetice.ro. Îmi place acest site deoarece are o gamă largă de produse, prețurile sunt accesibile, iar produsele din colet sunt împachetate cu multă grijă.







Am comandat trei rimeluri: două pentru gene și unul pentru sprâncene: 
  • Rimel incolor pentru gene și sprâncene de la Essence - îl folosesc pentru a fixa srâncenele și îmi place mult. Sprâncenele își păstrează forma pe toată durata zilei.
  • Essence all eyes on me
  • Essence lashes wild




De la L'Oreal am ales un fond de ten care a fost foarte lăudat pe canalul youtube al unui make-up renumit. Când l-am văzut pe site, mi-am zis că trebuie să îl încerc, așa că nu am ezitat să îl adaug în coșul de cumpărături.  Îmi place că are SPF 17, nu conține ulei și că se întinde cu ușurință. Urmează să îl testez pentru a vedea ce poate face. Sper să mă uimească! 



De la Rimmel am ales două produse: pudra STAY MATTE și corectorul WAKE ME UP. Ambele îmi sunt necesare pentru a acoperi imperfecțiunile și a fixa machiajul. 



Am dezvoltat o pasiune pentru blush-uri în ultima vreme. Am ales spre testare essence blush up! deoarece mi-a plăcut modul în care sunt îmbinate culorile în acest produs. Astfel pot opta pentru puțin roz în obraji sau pentru un corai foarte potrivit unui ten bronzat.





Nu m-am putut abține să nu îmi cumpăr și două oje. Am ales culori delicate și feminine pentru un aspect discret. M-am bucurat să văd că pe site au și creioane pentru corectarea lacului de unghii. 



Majoritatea produselor sunt noi pentru mine deoarece nu le-am mai folosit până acum, dar voi reveni cu postări în care vă voi prezenta review-uri după ce voi putea să-mi fac o părere despre acestea.


Am primit și un mic cadou: două mostre de fond de ten de la L'Oreal și un mini antiperspirant de la Nivea care miroase foarte bine. Și cum valoarea comenzii a depășit 150 lei, am beneficiat de livrare gratuită. Super!





Listă prețuri:


Sunt foarte încântată de produse și de-abia aștept să încep testarea lor! 
Ce produse v-au impresionat în ultima vreme? Aveți recomandări? Mi-ar face plăcere să citesc răspunsurile voastre!

Vă doresc o zi minunată!
xo xo xo

21 de comentarii:

  1. Sa le folosesti sanatoasa!
    Am folosit si eu rimelul incolor si mi-a placut tare mult. Mi-ai dat o idee buna de shopping!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu comand de la ei; sa le folosesti cu placere :*

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu folosesc pudra Stay Matte, dar din nefericire mi-a scăpat pe jos și s-a spart. Acum trebuie să-mi iau alta. :D Să le foloseti cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Eu repar fardurile sparte turnand putin alcool medicinal peste ele, presand apoi pasta formata si lasand la uscat compozitia. Alcoolul se va evapora, iar pudra va putea fi folosita din nou. Merita sa incerci!

      Ștergere
  6. wow cate ti-ai luaaat! ♥ super produse, vreau si euuu!
    Blush-ul de la essence arata super, iar fdt, de la L'Oreal ma tenteaza fiindca am un ten uleios si nu-mi place sa stralucesc ca un bec:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-abia astept sa testez produsele! Sper sa fiu tot asa de incantata si dupa ce le voi folosi. ;)

      Ștergere
  7. Ce de bunătăți, să le folosești cu plăcere! Și eu am plasat acum câteva luni o comandă pe site și am fost foarte mulțumită de produse.
    Rimelul incolor îl am și eu și face treabă bună pe sprâncene, iar concealer-ul de la Rimmel London este preferatul meu. :D

    Pupici :*
    http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu multa placere :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am produsele de la Rimmel si sunt foarte multumita de ele ! Pupici!!

    RăspundețiȘtergere