marți, 15 aprilie 2014

Produse terminate în ultima vreme + păreri





În ultima vreme am terminat câteva produse despre care aș dori să vă vorbesc și vouă.





Șampon Advance Technique de la Avon - conține ulei de argan, este destinat tuturor tipurilor de păr, hidratează, curăță bine părul și nu provoacă mătreață. Mi-a plăcut foarte mult!


 Tratament leave-in Advance Techniques strengthen & protect - eu nu l-am folosit ca un balsam leave-in deoarece am părul gras și mi se părea că îl încarcă; l-am folosit ca pe un balsam obișnuit și mi-a plăcut mult deoarece are un miros mentolat, este revigorant, hidratează părul și îl face strălucitor.



Ser Unitone 4 - este cel mai bun ser depigmentant pe care l-am folosit până în prezent. Se aplică de două ori pe zi, dar eu l-am folosit doar seara. Rezultate se observă după o folosire mai îndelungată ( câteva luni). L-am aplicat pe față timp de două luni și am observat rezultate destul de evidente. Am cumpărat acest ser din farmacie la un preț de aproximativ 50 lei. Cu siguranță îl voi achiziționa în continuare! Voi reveni cu un review complet la sfârșitul tratamentului.



Cremă pentru mâini Beaute de Mains de la Yves Rocher - este o cremă hidratantă, dar nu o recomand celor cu pielea foarte uscată. Produsul este light, are un miros discret și nu lasă peliculă grasă pe piele.

Voi ce produs interesant ați terminat în ultima vreme?

4 comentarii:

  1. Acum imi dau seama ca a trecut mult timp de cand nu am mai cumparat ceva de la Avon :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am renuntat la postarea cu terminatele :(,poate o reiau :D

    http://descude.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am incercat pana acum niciun produs pentru par de la Avon, desi sunt reprezentant :). prefer sa raman tot la masca si samponul Yves Rocher. ^_^
    crema de maini o am si eu si imi place foarte mult..hidrateaza foarte bine si lasa mainile catifelate si frumoase:*

    RăspundețiȘtergere
  4. n-am incercat nimic din pozele de mai sus :(.

    RăspundețiȘtergere