sâmbătă, 19 aprilie 2014

Unboxing Dasha - Deschide coletul cu mine!






Vă arătam ieri pe facebook că am primit coletul de la Dasha. Ce ați spune dacă l-am deschide împreună?



Am profitat de reducerea de 20% pe care Dasha.ro a avut-o în zilele de 15-16 aprilie. Comanda a venit foarte repede, livrarea prin curierat fiind gratuită deoarece am avut o comandă mai mare de 200 lei. Produsele au sosit ambalate individual, fiind de apreciat grija cu care echipa Dasha își tratează clienții.

Am ales gențile din imagine deoarece mi-au plăcut foarte mult. Nu sunt de piele, dar materialul este de calitate.




Această geantă neagră este foarte încăpătoare chiar dacă are o mărime medie. Cele două fețe ale genții sunt rigide, astfel că aceasta îți păstrează forma. 








Geanta a costat 112 lei la reducere, prețul întreg fiind de 140 lei.
Găsiți geanta aici.


A doua geantă aleasă are o formă interesantă, și aceasta fiind foarte încăpătoare, deci este potrivită pentru a fi purtată la școală sau la serviciu.








Prețul acestei genți a fost tot de 112 lei la reducere.
Găsiți geanta aici.


Sunt foarte mulțumită de produsele alese. Am mai văzut pe site multe modele drăguțe de genți pe care le-am adăugat în wish list-ul meu. Tot pe site găsiți încălțăminte de piele, articole vestimentare foarte drăguțe, accesorii, ochelari de soare și cosmetice.

Dacă doriți să aruncați o privire, dați click aici. Cei de la Dasha au deseori reduceri tentante.


Aveți grijă de voi!
Să aveți parte de Sărbători fericite!
xo xo xo

5 comentarii:

  1. Îmi plac mult niște pantofi de la Dasha, numiți Lotus, cu flori în partea din față. Au lucruri frumoase pe site. Îmi plac gentuțele, preferata mea fiind cea maro. Să fie purtate cu mare plăcere! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase gentile!Sa le porti cu placere!O sa ma uit si eu pe siteul Dasha pentru ca sunt mare iubitoare de genti:)
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe genti...sa le porti cu drag :). In trecut am facut si eu o comanda la Dasha si mi-am luat un portofel si o geanta si pot afirma ca sunt de o calitate exceptionale...le am cam de 2-3 ani si le-am purtat nu gluma. Inca sunt in stare buna :)

    RăspundețiȘtergere
  4. wow! ce frumoase sunt! si eu studiez site-ul destul de des si am vazut chestii faine. inca n-am comandat.

    RăspundețiȘtergere