luni, 12 mai 2014

Tip of the day: Sfatul zilei

Astăzi aș dori să vă prezint câteva sfaturi pentru îngrijirea părului care îl vor lăsa puternic, mătăsos, hidratat și strălucitor.

Here are some hair care tips for healthy, soft, hydrated and shiny hair.

1. De fiecare dată când vă șamponați părul nu uitați ca timp de un minut să masați ușor scalpul. În acest mod veți stimula creșterea părului și veți întări rădăcinile.

* Every time you shampoo, gently massage your scalp for one minute to stimulate hair growth and enhance the strength of your roots.2. Pentru a preveni apariția vârfurilor despicate, amestecați un gălbenuș de ou cu trei linguri de ulei de măsline și o lingură de miere. Aplicați această mască pe vârfuri și lăsați să acționeze timp de o oră înainte de a vă spăla părul. Se recomandă ca acest tratament să se aplice o dată la două săptămâni.

* To prevent split ends, mix one egg yolk with 3 tablespoons of olive oil and one tablespoon of honey. Apply this mask to the ends of your hair for one hour before washing. Apply this hair mask every two weeks.3. Înainte de aplicarea balsamului pentru păr, amestecați în palmă balsam cu un strop de miere. În acest mod părul va deveni mai strălucitor și mai mătăsos. 

* When applying conditioner within your palms, add a squirt of honey. This will make your hair shinier and softer. 4. Nu uitați să beți 2 litri de apă în fiecare zi! Apa este necesară pentru a ne păstra părul sănătos.

* Don't forget to stay hydrated! Water is necessary to keep your hair healthy.
Mulțumesc pentru că v-ați oprit și pe blogul meu!
Să aveți o zi frumoasă!

Thank you for your visit!
Have a nice day!

xo xo xo

6 comentarii:

 1. punctele 2 si 3 le voi incerca cu siguranta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tratamentele naturale sunt un adevărat răsfăț pentru păr și piele. Pupici!

   Ștergere
 2. Mulţumesc pentru sfaturi :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumoase sfaturi :) Sfatul 1 il aplicam pentru ca masajul la scalp e asa de placut :D

  RăspundețiȘtergere