marți, 10 martie 2015

Vopsea de păr L'Oreal Paris Ombre pentru păr șaten închis/negru



Astăzi mi-am propus să vă vorbesc despre vopseaua L'Oreal Paris Ombre pentru păr brunet. Sora mea a încercat-o pe cea pentru păr șaten și a obținut o nuanță apropiată cu cea de pe cutie, în condițiile în care a lăsat vopseaua să acționeze doar 25 minute, timpul maxim fiind de 45 minute.



Am urmat instrucțiunile de folosire prezentate pe ambalaj. În cutie am găsit și o perie ce a ajutat la aplicarea vopselei pe păr. Dacă doriți mai multe detalii despre modalitatea de a obține un aspect cât mai natural, puteți citi postarea de aici unde veți găsi și un clip de pe youtube în care un profesionist ne arată cum se procedează pentru a obține un efect ombre cât mai plăcut.

Iată ce am obținut eu:



Am lăsat produsul să acționeze 45 minute (timpul maxim menționat în instrucțiuni) și, cu toate acestea, nu am obținut rezultatul dorit. Culoarea nu prea seamănă cu cea din imaginea prezentată pe ambalaj. Cele două fotografii prezentate mai sus au fost făcute la lumină naturală și nu au fost editate în niciun fel.
În lumina soarelui, culorile par mai intense, însă dacă mă aflu într-un spațiu închis, părul are o nuanță de castaniu mediu, cu ușoare reflexe roșcate. (ca în imaginea de mai jos)



Concluzia:
Eu nu am obținut rezultatele așteptate, iar explicația cred că este următoarea: în ultimii 10 ani m-am vopsit cu nuanțe de șaten închis sau brunet în nenumărate rânduri, astfel încât părul meu nu a putut ajunge la nuanța dorită. Probabil produsul ar funcționa mai bine pe un păr natural, nevopsit de atât de multe ori.
Ceea ce am mai observat a fost faptul că firul de păr a devenit mai fragil, mai uscat și și-a mai pierdut din strălucire.
Voi mai folosi acest produs? Probabil că nu.


Vă doresc o zi senină și liniștită!
xo xo xo 
Oana

5 comentarii:

  1. Am vrut de nenumarate ori sa incerc acest produs insa pana la urma am renuntat la idee dintr-un motiv simplu, majoritatea persoanelor pe care le cunosc s-au plans ca nu le-a iesit culoarea.Vorba ta, nu stiu cat de bine ar functiona la mine, ma vopsesc de ani de zile numai saten inchis.Cred ca voi lasa aceasta metoda pe mana specialistilor.

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te vopsesti cu nuante inchise de mult timp, cu siguranta aceasta vopsea nu va functiona pentru parul tau. Sau... probabil trebuie repetat procedeul de mai multe ori la un interval mai mare de timp. Insa eu una nu cred ca ma mai incumet sa folosesc acest produs deoarece deterioreaza parul.

      Ștergere
  2. L-am folosit eu, dar alta culoare, si mi-a iesit ce am vrut, poate si pentru ca am parul un blond mai inchis, dar si mie mi-a uscat teribil de rau varfurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe parul blond functioneaza mult mai bine. Sora mea a obtinut nuanta dorita.

      Ștergere
  3. Imi poti spune unde ai gasit? Nu am mai vazut prin magazine.

    RăspundețiȘtergere