joi, 16 aprilie 2015

Noi achiziții




V-am prezentat în postarea trecută câteva produse Sleek pe care le-am găsit în magazinul Kendra. Tot acolo am văzut și câteva produse NYX. Mi-a rămas gândul la un corector, așa că m-am reîntors și l-am cumpărat. De la un magazin cu produse de machiaj și îngrijire, am luat câteva oje colorate și un deodorant. Despre toate acestea doresc să vă vorbesc puțin în postarea de astăzi.





Dacă îmi citiți blogul de mai mult timp, știți deja că nu investesc în oje scumpe deoarece le prefer pe cele mai ieftine care sunt la fel de bune. Dintre toate brandurile mai ieftine, prefer Gabrini.



Mi-am cumpărat trei oje foarte vesele, perfecte pentru a fi purtate primăvara:
- roz - Gabrini 3D - nuanța 30
- verde - Gabrini 3D Multivitamin - nuanța 15
- lila - Gabrini Elegant Mirror Colors - nuanța M 06
Fiecare ojă a costat 5,8 lei.
Sunt foarte încântată de cele trei culori. Am folosit oja lila și vă pot spune că sunt plăcut surprinsă de puterea de acoperire și de viteza de uscare a acesteia. Vă voi arăta manichiura în postarea de mâine. ^_^


Din magazinul Kendra, mi-am cumpărat două corectoare NYX, în două nuanțe diferite: una mai închisă pentru a corecta imperfecțiunile de pe ten și una mai deschisă pentru a oferi luminozitate zonei de sub ochi.


Am folosit deja produsul deoarece eram mult prea curioasă cu privire la gradul de acoperire. Am observat că acest corector are textura destul de cremoasă ( nu foarte mult), se întinde ușor, acoperă foarte bine, totuși nu aș spune că este full coverage. Eu l-am aplicat cu degetele, însă vreau să încerc și cu o pensulă. Oricum, vă voi povesti mai multe despre el după ce îl folosesc o perioadă mai îndelungată.
Prețul unui corector este de 33 lei.



Ultimul produs pe care l-am cumpărat este un deodorant Dove. L-am ales pentru că nu conține parfum, nici parabeni, coloranți sau alcool. Am plătit pe el 9 lei.




Vă doresc o zi însorită și liniștită!
Pupici!!!
xo xo xo 

6 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu drag !
    Frumoase ojele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. corectoarele sunt interesante :)
    le am mai vazut si mi au cam facut cu ochiul...
    sa le folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Si mie mi-au trezit interesul deoarece sustin ca acopera foarte bine, plus ca nu am prea testat produse NYX. xo

      Ștergere
  3. Să le folosești cu drag! O să caut și eu ojele Gabrini prin orășel :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sper sa gasesti nuante dragute. Eu nu reusesc sa gasesc intotdeauna culori care sa ma atraga, in special la ojele ieftine. xo

      Ștergere