miercuri, 25 iulie 2012

Să bucătărim - Italian Ice cream (Fretta Molto)

Bună, fetelor!

       Este foarte cald afară, nu-i aşa? Ce aţi zice să ne răcorim la o îngheţată? Vă propunem un desert cremos, dulce şi uşor de făcut.
     
      Ingrediente:
  • 2 plicuri de frişcă
  • 100 ml miere (6 linguri)
  • un ou
  • 4 gălbenuşuri


      Mod de preparare:

         Se prepară 300 ml frişcă. Într-un bol, pe baie de aburi, se amestecă mierea, gălbenuşurile şi oul. Se răstoarnă peste frişcă şi se amestecă încet, omogenizându-se compoziţia. Se pune o folie de plastic într-o caserolă şi se toarnă compoziţia obţinută. Se ţine în congelator minim 3 ore.

      Mod de servire:

          Îngheţata poate fi unsă cu miere şi presărată cu alune sau poate fi servită lângă prăjitura preferată.

Enjoy it!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu